Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Березень » 19
Напрямок визначають лідери. Трапляється й таке, що лідери – вибачте, але й вони, як оселедці, бувають різної свіжості – не усвідомлюють наслідків власних вчинків.
Наприклад, важко стверджувати, що новообраний президент серйозно планує позбавити Україну незалежності, суверенітету чи навіть державності.
Він ж бо присягав на Святому письмі, що берегтиме Україну як найдорожче!
Проте важко виключати, що одного дня Віктор Янукович, несподівано в тому числі і для самого себе, прокинеться в іншій країні. А разом з ним – усі ті понад 90 відсотків українців, котрі не полінувалися дійти у 1991 році до виборчих дільниць, аби віддати свій голос за незалежність України.
Не відомо, чи голосував тоді депутат Донецької облради Янукович за незалежність. Та й українці ніколи раніше так масово не вчиняли волевиявлення. Й, очевидно, вже не будуть.
Бо ж нам в голови вбили, що "нічого змінити не можна". Що напрямки визначають лідери. І що навіть Майдан – це такий собі історичний казус.
Тепер, за словами Кучми, "сітуація обнулілась".
Юрій Бойко – міністр з питань ТЕК. І є підстави вважати, що Україну втягнуть в черговий консорціум чи "Росуекренерго" (спеціальний привіт групі Фірташа – Льовочкіну та Хорошковському).
Ведучий сепаратистського з’їзду в Сєвєродонецьку Тихонов – людина, котра в 2004-му поставила під сумнів територіальну цілісність країни – відповідає в уряді за регіональний розвиток.
Дмитро Табачник навряд чи не узгоджуватиме підручники для українських шкіл у Москві, бо ж за російську як другу державну Дмитро Володимирович агітує, не соромлячись.
Василь Цушко тільки вчора отримав довідку про закриття проти нього кримінальної справи, а вже завтра піде по "Мерседес" для потреб міністра економіки та будувати нову піраміду під кодовою назвою "Чесні тендери державних закупівель ім. Ткаченка – Богословської".
Що там казати: сам новопредставлений прем’єр, росіянин за національністю, судячи з його автобіографії, – сьогодні чи не вперше заговорив мовою держави, народ якої найняв його працювати особою за номером 2.
Питання навіть не у складі уряду, не у свідомості людей, котрі стали його членами, не у легітимності "коаліції тушок". Мова навіть не про "мовчання ягнят" Конституційного суду.
Питання у політичній волі першої особи держави. Гаранта Конституції. На яку, до речі, Віктор Федорович уже начхав – ос ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 748 | Додав: zhyvchek | Дата: 18.03.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com