Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Березень » 05
«Чому ми маємо безкоштовно давати йому користуватися нашим лісом? Що він зробив? Дитячий садок, який, за його словами, найкращий у Львівській області? Ми би не сказали… є ідеальні садочки… Те, що він перекрив дах з нашої бляхи, яка була виділена на клуб, поставив 11 пластикових вікон, 2 дверей і зробив ремонт стін і все? То за це йому віддати 4 га соснового лісу? Це ж взагалі рекреаційна зона! Люди садили цей ліс 50 років тому. Виходить, вони це робили для того, щоб потім віддати отак, за безцінь, Починку? На церкву він нічого не давав, дороги не ремонтував, може десь там у Звенигороді і так, це інша справа, але в Шоломині, крім дитсадку і комп’ютерів (яких у школі немає), акордеону і спортивного м’яча – нічого ми не отримали.. » - обурювалися в розмові з Вголосом представники громади села Шоломинь, які у 2008 році утворили ініціативну групу. Останнє викликало в декого з чиновників місцевої влади та і в самого пана Починка неабияке роздратування. Селяни вважають, що близько 4 га землі, в тому числі й соснового лісу, Ігор Починок отримав незаконно, адже згоди на це громада не давала, ніяких угод не укладала і не уповноважувала депутатів на це. Проте до активних дій вони змогли вдатися лише на початку 2008 року, коли з ініціативи природоохоронної прокуратури виплили на світ деякі деталі цієї неприглядної історії. Отож 24 лютого 2008 р. відбулися збори громади села Шоломинь, на яких слухалося питання про надання земельних ділянок редакції газети «Експрес». (Як вже потім з'ясувалося, реально власниками землі став Ігор Починок, а ще одна земельна ділянка відійшла ще одній працівниці редакції газети "Експрес"). На зборах представники громади у виступах попросили присутніх депутатів сільради від села Шоломинь, а також представника газети «Експрес» роз’яснити на яких підставах представники редакції газети «Експрес» отримали землю і частину лісу, збудували три будинки, вирубали ліс, який садили жителі села, і хто уповноважував депутатів давати на це згоду, так як загальних зборів по цьому питанні не було і згоди на це громада їм не надавала? Представник редакції газети «Експрес» повідомила, що представники редакції ділянку отримали у розмірі 2,25 га для ведення сільськогосподарської діяльності і ще 1,27 га лісу під сервітурне користування. Також вона заявила, що перед тим на сході села було складено договір ... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1049 | Додав: zhyvchek | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (1)

У місті Пустомити Львівської області з приватного гаража депутата Львівської обласної ради, члена фракції "Наша Україна”, головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Олександра Лемішка невідомі викрали автомобіль "Тойота-Камрі”, 2006 року випуску.

Як поінформувало УНІАН джерело в Головному управлінні МВС України у Львівській області, зловмисники розрізали стіну металевого гаража і в такий спосіб заволоділи автомобілем.

За даним фактом проводиться розслідування.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 740 | Додав: zhyvchek | Дата: 05.03.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com