Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2009 » Лютий » 13 » Подiя дня
11:57
Подiя дня

 
За півдоби у Львівській області випало 30% місячної норми опадів
13 лютого у Львівській області  синоптики передбачають істотне погіршення погодних умов: мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Львівська обласна рада звертається з проханням до усіх мешканців без зайвої потреби на заїжджати в центральну частину міста, не паркуватись на магістральних вулицях, аби не заважати прибиранню снігу. Як повідомили у Гідрометцентрі, за останні 12 годин у місті випало 30% місячних опадів. В наступні 10 днів очікується сильні снігопади та морози, - повідомили ZAXID.NET в прес-службі Львівської обласної ради.

Як повідомили в АТП-1339, станом на 9.00 13 лютого на прибирання міста виїхало 55 одиниць техніки та техніка районних шляхоремонтних підприємств.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської обласної ради просить мешканців бути обережними на вулицях і без нагальної потреби не виходити з дому. Дві третини травм при падінні отримують люди віком після 60 років, тому людям похилого віку, якщо є потреба вийти з дому, краще взяти палицю з гумовим наконечником або шипом.

Особливу небезпеку становить налипання мокрого снігу на деревах, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення закликає оминати велике скупчення дерев та бути обережними поблизу мережам електропередач.

Львівська обласна рада звертається з проханням до усіх мешканців без зайвої потреби на заїжджати в центральну частину міста, не паркуватись на магістральних вулицях, аби не заважати прибиранню снігу.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1190 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com