Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Грудень » 19
Пари 1/16 фіналу Кубка УЕФА

ПСЖ – Вольфсбург 
Копенгаген – Манчестер Сити 
Неймеген – Гамбург 
Сампдория – Металлист 
Брага – Стандард 
Астон Вилла – ЦСКА 
Лех – Удинезе 
Сент-Этьен – Олимпиакос 

Фиорентина – Аякс 
Ольборг – Депортиво 
Вердер – Милан 
Бордо - Галатасарай
Динамо - Валенсия
Зенит – Штутгарт
Марсель – Твенте
Шахтер - Тоттенхэм



Категорія: Спорт | Переглядів: 1132 | Додав: beowulf | Дата: 19.12.2008 | Коментарі (1)

Американський актор Едді Мерфі зіграє головного лиходія у новій серії епічного блокбастеру Бетмен режисера Крістофера Нолана, що вийде на екран у 2010 році.
Едді Мерфі, відомий за фільмами Поліцейський з Беверлі Хіллз і Схиблений професор, зіграє антигероя Ребуса, що уже з'являвся в одному з минулих епізодів епопеї - Бетмен назавжди 1995 року. Тоді персонажа зіграв популярний американський актор Джим Керрі, а режисером стрічки виступив Джоел Шумахер.

Виконавець головної ролі нової кінострічки, робоча назва якої Готем (за назвою вигаданого міста, у якому розгортається дія), залишиться колишній - Бетмена буде грати Крістіан Бейл, вже позначений кінокритиками як "найбільш нестандартний Темний лицар за всю історію екранізацій коміксу".

Роль напарника Бетмена - Робіна - зіграє молодий актор Шайя Лабаф (Індіана Джонс, Трансформери), повідомляє ІТАР-ТАСС.

Окрім усього іншого, у списках акторів значиться й британський актор Майкл Кейн, він вже у який раз буде грати дворецького Бетмена - Альфреда.

До сих пір залишається невідомою доля заклятого ворога головного героя - психопата Джокера - після смерті в цьому році австралійця Хіта Леджера, який виконував його роль.

Нагадаємо, Джокер зайняв третє місце у Топ-100 легендарних героїв світового кіно за версією британського журналу Empire.

Таким чином, головного лиходія Бетмена зіграє темношкірий актор. Раніше, після обрання Барака Обами президентом США, актор Деніел Крейг, який зіграв головну роль у двох останніх фільмах про Джеймса Бонда, заявив, що незабаром і агент 007 стане кольоровим.

"Я думаю, що, ймовірно, настав момент для кольорового агента 007, - сказав Крейг, пояснюючи, - персонаж, створений Яном Флемінгом у 50-ті роки, зазнав зміни і продовжує змінюватися".


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1062 | Додав: beowulf | Дата: 19.12.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com