Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Грудень » 15
За даними фактами з newsru.ua Володимир Кличко познущався над Хасимом Рахманом.

В Манхаймі, Німеччина, завершився поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українцем Володимиром Кличком і екс-абсолютним чемпіоном світу американцем Хасимом Рахманом. Володимир отримав надупевнену перемогу, захистивши свої титули.

Цей бій радше був схожим на побиття немовляти, аніж на поєдинок за чемпіонський титул. Важко зрозуміти на що розраховував претендент на пояси українця Хасим Рахман, який носить прізвисько "Скеля". За весь поєдинок, який тривав 7 раундів, він практично жодного разу не зумів влучити в голову Володимира, а часом по половині раунду стояв у кутку, терпляче приймаючи на себе всі удари "Доктора Сталевий Молот".

З перших секунд першого раунду стало зрозуміло, що бій 12 раундів не продовжиться. Буквально перша ж серія "двійок", випущена Володимиром, досягла обличчя американця і помітно потрясла його. Рахман абсолютно нічого не міг зробити з джебом Володимира, а коли українець підключав праву руку Хасим просто відходив в кут і закривався.

Так, наприклад, було в третьому раунді, добру половину якого Володимир гамселив затиснутого в кутку суперника.

Так тривало до шостого раунду, поки на самому його початку Кличко-молодший двома лівими бічними не відправив "Скелю" у горизонтальне положення. Рахман зумів встати, після чого закрився в кутку і отримав від Владимира порцію досить відчутних ударів.

Проте Хасим вистояв до кінця раунду і насилу, але дістався до своїх секундантів.

Побиття закінчилося в наступному, сьомому, раунді. З перших же секунд Володимир обрушив на суперника серію могутніх ударів, які, напевно, доставили Рахману декілька незабутніх відчуттів. Було очевидно, що цей раунд американець на своїх двох не закінчить. Рефері поєдинку це теж чудово розумів і припинив знущання з претендента.

Таким чином Володимир одержав свою 52 перемогу в 55 поєдинках. Кличко-молодший вшосте захистив титул чемпіона IBF і вдруге титул WBO.

Після бою Володимир Кличко заявив, що Хасим Рахман не показав того боксу, якого він від нього чекав, повідомляє РИА "Новости".

"Рахман знав, що йому випав рідкісний шанс. І я здивований, що він був таким повільним", - зазначив Кличко.

Тренер українця Емануель Стюард після бою був задоволений діями свого підопічного. "Він показав дуже розумний, інт ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1192 | Додав: axel07 | Дата: 15.12.2008 | Коментарі (20)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com