Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Жовтень » 30
Американський журнал Forbes опублікував рейтинг 13 найбагатших покійних знаменитостей. Очолив список король рок-н-ролу Елвіс Преслі. 
"Все пішло шиворіт-навиворіт - фінансовий ринок хилиться до землі, а ринок на цвинтарі іде вгору", - пише Forbes.

Так, Елвіс Преслі й після смерті продовжує заробляти більше живих зірок - за минулий рік його спадкоємці отримали $52 млн - жива Мадонна заробила на $12 млн менше, повідомляє видання.

Другий рядок у списку найбагатших мерців 2008 року зайняв карикатурист Чарльз Шульц - автор коміксів Peanuts про собачку Снуппі і її хазяїна Чарлі Брауне. Спадкоємці Шульца за рік отримали $33 млн.

Австралійський актор Хіт Леджер, що 22 січня цього року був знайдений мертвим у своїй квартирі на Манхеттені, заробив $20 млн за роль у фільмі Темний лицар. Фільм вийшов на екрани вже після загибелі 28-річного актора й став безумовним лідером світового кінопрокату, зібравши більше $990 млн. Нагадаємо, особа Леджера ввійшла до трійки тих, що найбільше купуються.

На четвертому місці знаходиться Альберт Ейнштейн. На імені знаменитого вченого в 2008 році вдалося заробити $18 млн завдяки серії розвиваючих ігор і відеофільмів, що випускаються студією Dіsney під маркою Baby Eіnsteіn. 

Замикає п'ятірку лідерів Аарон Спеллінг, що помер у червні 2006 року. Права на серіали Беверлі Хіллз 90210 і Ангели Чарлі принесли спадкоємцям Спеллінга не менш як $15 млн. 

Далі рейтинг самих богатых покійних знаменитостей виглядає так:

6. Доктор Зюс (Теодор Жизель), автор дитячих казок - $12 млн

7. Джон Леннон, музикант - $9 млн

8. Енді Уорхолл, художник - $9 млн

9. Мерилін Монро, з - $6,5 млн

10. Стів Маккуїн, актор - $6 млн 

11. Пол Ньюман, кіноактор і режисер - $5 млн

12. Джеймс Дін, актор - $5 млн 

13. Марвин Гей, співак - $3,5 млн 

 

Наголосимо, щорічний рейтинг 13 найбагатших мерців журнал Forbes традиційно публікує напередодні Хеллоуїна (переддень Дня всіх святих).

***

Хеллоуїн - стародавнє свято, святкується в ніч із 31 жовтня на 1 листопада, це день, коли бешкетує нечиста сила. Історія свята Хеллоуїн нараховує тисячоріччя, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони й християнського Дня всіх святих. 

Невід'ємним атрибутом свята вважається світильник у вигляді голови з гарбуза. За легендою такий світильник придумав скупий і хитрий ірландсь ... Читати далі »
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1090 | Додав: beowulf | Дата: 30.10.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com