Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Жовтень » 13
Віталій Кличко, який у суботу, 11 жовтня, переміг чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі нігерійця Семюела Пітера і став новим володарем титулу, прокоментував підсумки бою, а також поділився своїми емоціями. 
"Я не форсував події. Не хотів ризикувати. Це рішення виявилося правильним. Тепер наша з братом мрія збулася: і я, і він - володарі чемпіонських титулів у суперважкій вазі. Шалено радий", - розповів Віталій Кличко в інтерв'ю німецькому телеканалу RTL.

Віталій Кличко: Довга дорога до чемпіонства

У свою чергу, чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко назвав перемогу старшого брата неймовірною: "Повернутися на ринг після чотирирічної перерви і одержати таку впевнену перемогу... Це неймовірно. Я пишаюся братом. Віталій довів, що він найкращий".

Тренер Віталія Кличко Фріц Здунек після бою сказав: "Віталій влаштував нам унікальний спектакль, показавши з якого тіста зроблений. Його нестандартна техніка поставила Пітера в безвихідь, та і будь-якого суперника поставила б. Проте, його удари не були такі хороші, як я сподівався, але зараз це вже не важливо. Віталій ще молодий, у нього все попереду".  

Бій за звання чемпіона світу за версією WBC, що проходив пізно ввечері 11 жовтня в німецькій столиці, завершився надупевненою перемогою українського боксера Віталія Кличко.  

Таким чином, брати Кличко практично монополізували чемпіонські титули у суперважкому дивізіоні - у розпорядженні сім'ї Кличко сьогодні знаходяться пояси WBC, IBF і WBO.  

Пояс WBA поки що належить росіянинові Миколі Валуєву, а титулом чемпіона на лікарняному (за версією цієї ж організації) володіє узбек Руслан Чагаєв


Категорія: Спорт | Переглядів: 918 | Додав: beowulf | Дата: 13.10.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com