Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Вересень » 26
Україна і Польща зберегли право на організацію і проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Таке рішення оголосили сьогодні, 26 вересня, на засіданні виконкому УЄФА в Бордо.  

При цьому УЄФА зобов'язав Україну й Польщу прискорити темпи підготовки до Євро-2012, повідомляє Reuters.  

Україна і Польща отримали право на проведення чемпіонату Європи в березні 2007 року. На організацію Євро-2012 також претендували Італія і (спільно) Хорватія з Угорщиною.  

У березні й липні 2008 року президент УЄФА Мішель Платіні зробив дві інспекційні поїздки в Україну й Польщу. За підсумками кожного з візитів Платіні попереджав організаторів турніру, що вони можуть бути позбавлені права на проведення Євро-2012, якщо підготовка не вестиметься інтенсивніше.  

Керівники Федерації футболу України й Асоціації футболу Польщі неодноразово заявляли, що ці країни впораються з виниклими складнощами і завершать підготовку до Чемпіонату Європи у встановлений термін.  

Також у ході засідання виконкому УЄФА було ухвалено рішення про перейменування Кубка УЄФА на Євролігу УЄФА, а також про зміни у системі проведення фінальної частини Чемпіонатів Європи, які будуть застосовані вже на Євро-2016.



Категорія: Спорт | Переглядів: 938 | Додав: beowulf | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

У суботу, 27 вересня, Ані Лорак відзначає 30-річний ювілей. Свій день народження українська співачка планує відсвяткувати в Парижі зі своїм коханим Муратом, повідомляє газета Сегодня.
"Поїздка в Париж - це подарунок Мурата. Ми з ним знайомі вже четвертий рік, а першою нашою спільною поїздкою на відпочинок була подорож у Париж три роки тому. Цього разу Мурат замовив столики в ресторані на Ейфелевій вежі, - розповіла Ані Лорак. 


"Я дуже хочу знову прогулятися Єлисейськими полями, відвідати торговельний комплекс Galerіes Lafayette - там у нас буде шопінг. Я хочу гуляти вулицями, дихати повітрям і належати собі й коханому", - додала співачка. 

Повернеться пара 28 вересня, і в той же день співачка вирушить в гастрольний тур, що охопить 25 міст України. Перший концерт відбудеться у Вінниці. 

Тим часом, виник конфлікт навколо участі Ані Лорак у концерті американської зірки Христини Агілери, що відбудеться 21 жовтня в Києві.

Менеджери Агілери вважають, що для українських артистів буде за честь безкоштовно заспівати на концерті поп-принцеси, пише газета. Однак Лорак, що завоювала 2-е місце на міжнародному конкурсі Євробачення-2008, із цим не згодна. 

"Безкоштовно я можу заспівати для друзів, а на сцені мені хочеться також показати своє маленьке шоу, - наголосила співачка. - Я навчилася поважати себе, і якщо так уже захочеться організаторам концерту Агілери - виходить, вони підуть мені назустріч. Якщо немає - я із задоволенням посиджу в залі й поаплодую Христині, чия творчість мені подобається", - сказала Лорак. 

30 травня Президент України Віктор Ющенко привласнив звання народних артистів України Ані Лорак і Пилипові Киркорову, що продюсував її участь на Євробаченні і є автором її пісні.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 976 | Додав: beowulf | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com