Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Вересень » 25
Журнал Empіre склав рейтинг 500 кращих фільмів в історії кінематографа на основі голосування своїх читачів і компетентних думок професіоналів. Очолила список відома кримінальна сага Френсіса Копполи Хрещений батько.
Історія легендарного мафіозного клану 1972 року випередила стрічку Індіана Джонс з Харрісоном Фородом у головній ролі: У пошуках втраченого ковчега, зняту Стівеном Спілбергом. Фільм про пригоди археолога зайняв другий рядок рейтингу, пише британське видання The Guardіan. 

На третьому місці опинилася стрічка Ірвіна Кершнера Зоряні війни 5: Імперія завдає відповідного удару. Четвертою у списку фігурує знаменита екранізація роману Стівена Кінга Втеча із Шоушенка. П'яту позицію займає трилер режисера Стівена Спілберга Щелепи. 

У першу десятку також потрапили Славні хлопці, Апокаліпсис сьогодні, Ті, що співають під дощем, Кримінальне чтиво та Бійцівський клуб. 

Загалом в складанні рейтингу брали участь 150 режисерів, у тому числі Квентін Тарантіно та Майкл Лейк, 50 кінокритиків, а також більше 10000 читачів Empіre. 

Повний рейтинг найкращих фільмів в історії кіно можна переглянути тут.

За матеріалами NEWSru.com 

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1169 | Додав: beowulf | Дата: 25.09.2008 | Коментарі (3)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com