Понеділок, 13.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Вересень » 16 » Крістіна Агілера попросила повну свободу пересування по Києву
17:05
Крістіна Агілера попросила повну свободу пересування по Києву
Американська співачка Крістіна Агілера, яка 21 жовтня виступить у Києві, попросила організаторів повну свободу пересування по українській столиці.
Агілера приїде в Київ за 5 днів до свого концерту, а деякі члени її команди прибудуть на 8 днів раніше. Організатори не виключають, що співачка може відвідати Україну в супроводі чоловіка. Про це вони повідомили на прес-конференції 15 вересня. 

Разом із зіркою в Україну приїдуть команда з 60 чоловік і шість фур устаткування. 

Швидше за все, Агілера мешкатиме в готелі Hyatt, а команда техніків та інший персонал - у Radisson. Зараз українські організатори продумують культурну програму перебування співачки в Києві. 

Як повідомив Марк Зуревінський з концертного агентства Viva Art, на концерті в Києві співачка виконає свої найкращі хіти: "Українська публіка може сподіватися на музичні сюрпризи. 90% концерту Крістіни - це відомі пісні, а інше - побачите і почуєте самі". 

"Ми обов'язково порадимо Агілері, щоб вона спробувала страви української кухні, а також послухала українську сучасну і народну музику", - додав Зуревінський.

За його словами, Крістіна Агілера - не вибаглива. Її головні вимоги - харчування три рази в день, напої в номері, можливість пересуватися по Києву 24 години на добу. Крім того, у номері знаменитості повинні обов'язково стояти троянди.

Перед концертом Агілери глядачів будуть пригощати напоями, і кожний одержить у подарунок диск співачки, повідомив директор концертного агентства Аншлаг Олег Ковалевський. 

На розігріві в американської зірки буде виступати хтось з українських музикантів - організатори подали менеджерам співачки список з 20 виконавців. Серед них - Потап і Настя Каменських, Ані Лорак і Ольга Полякова.

Нагадаємо, Крістіна Агілера виступить у столичному Палаці Україна 21 жовтня. Вартість квитків склала від 250 до 9500 грн.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 945 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com