Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Вересень » 04
На українському відеохостингу PLAY з'явився розділ Ліцензійні відеокліпи, де інтернет-користувачам пропонують безкоштовний перегляд ліцензійних музичних відеокліпів вітчизняних і закордонних виконавців.
"Захист авторських прав це наш пріоритет", - говорить директор з маркетингу компанії УКРНЕТ Міхалі Іртлач. - "Тому ми вирішили створити розділ ліцензійних відеокліпів на відеохостингу PLAY, де користувачі зможуть безкоштовно дивитися офіційно дозволені композиції, не порушуючи при цьому авторських прав їхніх власників і авторів".

Відомо, що постачальниками ліцензійного відео на PLAY є відомі продюерські та звукозаписні компанії: Lavina Music, Moon Records і Ukrainian Records. 

У новий розділ уже увійшли відео-композиції 173 вітчизняних і закордонних виконавців різних жанрів. 

У майбутньому компанія планує розширити можливості сервісу, що дозволить користувачам насолоджуватися музичним відео в режимі nonstop, складати власні плейлисти і ділитися улюбленими добірками з друзями.

PLAY - це онлайновий відеохостинг, що дозволяє переглядати, завантажувати і зберігати відео-файли в інтернеті, а також розміщувати їх у себе на сайті або блозі і програвати за допомогою вбудованого флеш-плеєра. 



Категорія: Технології | Переглядів: 1530 | Додав: beowulf | Дата: 04.09.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com