Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Серпень » 22

Дві найбільші компанії Yahoo! і Іntel заявили про створення нової платформи, що об'єднає телебачення й Інтернет, повідомляє ІDG News.
В основі нової платформи буде лежати можливість використовувати віджети за умови встановлення спеціальних процесорів Іntel і програмної оболонки Yahoo! у телевізори, тюнери кабельного телебачення й плеєри оптичних дисків.

Основою апаратної частини платформи є інтегральна система Іntel CE3100, а програмної - оболонка Yahoo! Weather Channel. Розроблювачі зможуть створювати свої віджети для Weather Channel за допомогою стандартного веб- інструментарію, що складається з Javascrіpt, XML, HTML і Flash. 

Фахівці повідомляють, що, використовуючи нову технологію, при натисканні кнопки на пульті ДК на телеекрані з'являється стрічка з віджетами, які також можна активувати з пульта. Віджети, за словами фахівців, дозволять телеглядачам спілкуватися з друзями, дивитися відео, дізнаватися свіжі новини й прогноз погоди, повідомляє Reuters. 

На даний момент свої міні-додатки для платформи вже готують такі компанії як eBay, GE, MTV, Samsung Electronіcs і Toshіba.


Категорія: Технології | Переглядів: 1151 | Додав: beowulf | Дата: 22.08.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com