Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Серпень » 16
У жовтні вийде в ефір розважальне щотижневе Шоу Вєрки Сердючки.

Дія шоу відбувається в заміському будинку Сердючки, куди в гості до неї приходитимуть всесвітньо відомі особи - "чи то її друзі, чи то вороги — головне, що вони, як і хазяйка, дарувала радість людям".  

"Ведучою [шоу] буде неповторна Попелюшка України — Вєрка Сердючка, а її помічницями — легендарна дбайлива мама і акторка Театру Данилка — бек-вокалістка Романовська, яка перебуває у вічному пошуку чоловіка своєї мрії", - повідомили у прес-службі ТРК Україна.

Гості готуватимуть вечерю, дивитимуться разом кіно або сценки у виконанні Вєрки і її мами, а також зазнають всіляких провокаційних випробувань.

"Вєрка Сердючка - це пігулка радості для всіх. Ми дуже вдячні Андрію Данилку, що він прийняв нашу пропозицію. І новий проект каналу Україна стане осіннім подарунком нашим телеглядачам!", - зазначила Алла Липовецька, головний продюсер ТРК Україна.  

Нагадаємо, в липні цього року вийшов новий альбом Вєрки Сердючки (сценічний образ Андрія Данилка) під назвою Doremi doredo. Після Doremi doredo Данилко планує випустити тритомник dvd-дисків з піснями Сердючки, документальними фільмам, найкращими кліпами за 10 років і сценами з мюзиклів.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 982 | Додав: beowulf | Дата: 16.08.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com