Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Червень » 27

У четвер, 26 червня, в австрійському Відні в півфінальному протистоянні збірних Росії й Іспанії визначився другий фіналіст Євро-2008.Півфінальний матч Євро-2008 завершився переконливою перемогою збірної Іспанії з рахунком 3:0. Голи у ворота збірної Росії забивали Хаві, Гюіса і Сілва.

Цей півфінал був не першим матчем Євро-2008, який пройшов під зливою. Але саме в ньому збірним Іспанії та Росії показати високу швидкість не удалося. Це підтверджують дані Castrol Perfomance Index. Скромні показники - 26.01 км/год півзахисника Маркоса Сенни і 25.94 км/год захисника Сергія Ігнашевича - от і весь максимум, показаний на стадіоні Ернст Хаппель у цього вечора. 

Не відзначилися швидкістю й гравці, які вийшли на заміну в другому таймі. В іспанців найгірший результат показав Хабі Алонсо (20.75 км/ч), а в російській збірній – Дмитро Сичов (22.71 км/ч).

Збірна Іспанії буквально взяла в облогу ворота збірної Росії. За матч по рамці Ігоря Акінфеєва було зроблено 20 ударів, три з яких воротареві не вдалося відвернути. На протилежному боці поля Ікера Касільяса від дощу російські форварди особливо не відволікали, здійснивши в його сторону 8 ударів з нульовим ККД

Росія має власний "вічний двигун" - Сергія Семака. Негода ніяк не вплинула на його високу працездатність. Капітан Росії знову став найвитривалішим гравцем не тільки у своїй команді, але й у цьому матчі. Пробіг екс-луганчанина - 11 598 метрів. Зовсім не на багато відстав від нього інший "стахановець" - Костянтин Зирянов (11 425 метрів). 

За молодше покоління гравців Росії постояв працьовитий Юрій Жирков (11 117 метрів). У складі Іспанії змагатися з росіянами змогли Андерс Іньєста (11 125 метрів) і Давид Сільва (11 052) метра

Незважаючи на те, що пари центральних захисників Росії в першому матчі проти Іспанії в групі й у півфіналі були різними, якісних змін не відбулося. 

Усі три вирішальні удари по воротам Акінфеєва піренейці робили з центральної частини штрафного майданчика. Мабуть, надто швидкими виявилися іспанці для російських оборонців


Чемпіонат Європи. Півфінал Росія - Іспанія - 0:3 Голи: Хаві (50), Гуїза (74), Сильва (81)
Чемпіонат Європи. Півфінал Росія - Іспанія - 0:3  

Гол: Хаві (50) , Гуїза (74), Сильва (81)

Вена. Стадіон Ернст Хаппель. 

Початок матчу: 21:45  

Арбітр: Франк де Блекере (Бельгія)

Росія: Акинфеєв - Анюков, Ігнашевич, ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 954 | Додав: beowulf | Дата: 27.06.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com