Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Червень » 21
Український дует Потап і Настя Каменських хотіли б представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2009. Артисти також заявили, що хочуть щоб українців поважали.
"Якщо ви нас підтримаєте - ми поїдемо (на Євробачення) і порвемо там усіх у на шматки", - сказав Потап на прес-конференції. Музикант додав, що дует хоче поїхати на конкурс саме від України, і коли їм пропонували торік поїхати на цей конкурс від Росії, вони відмовилися. 

За словами Потапа, він чув розмови про те, що співак Віталій Козловський також хоче поїхати на цей пісенний конкурс. “Якщо Козловський спіткнеться...”, - пожартував він. 

Потап повідомив, що він спілкувався з Козловським стосовно цього на одному з концертів, але наразі вони не знають, якою буде схема добору на пісенний конкурс. 

Тим часом Настя Каменських пожартувала, що є ще один варіант - щоб Потап поїхав на Євробачення разом з Козловським.

Крім того, артисти повідомили, що за даними народного голосування їхній дует став переможцем у номінації Прорив року на шостій церемонії вручення нагород російського музичного каналу Муз-ТВ-2008. 

Потап і Настя Каменських випередили таких відомих російських артистів як резидента Comedy Club Павла Волю і групу Серебро, яка представляла Росію на Євробаченні-2007. 

Також Каменських повідомила, що одержала премію Найсексуальніша жінка планети - 2008 за версією популярного чоловічого журналу FHM, яку їй вручили 10 червня в Москві. За словами артистки, вона стала 10-ю у загальному рейтингу жінок, але першою серед жінок СНД. Її випередили лише голлівудські зірки, зокрема, Анджеліна Джолі.

Потап зазначив, що їм дуже хотілося б, щоб їх поважали й в Україні. Він повідомив, що в їхньому новому альбомі буде пісня українською мовою Ну і шо, шо ти москаль. Крім того, заплановане їхніх турне містами України. 

Каменських зазначила, що їй не потрібні звання на зразок "народна артистка", але вона б хотіла, щоб Україна пишалася ними.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1031 | Додав: beowulf | Дата: 21.06.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com