Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Червень » 18

Житель індійського міста Матхура Ашиш Шарму установив світовий рекорд, подивившись безперервно 48 фільмів загальною довжиною 120 годин. Його досягнення занесуть у Книгу рекордів Гіннеса.

Ашиш сів перед екраном о 11.08 за місцевим часом (8.38 за київським) 11 червня і закінчив перегляд о 20.12 за місцевим часом (17.42 за київським) 16 червня. 

Досягнення було зафіксоване редакцією Книги рекордів Гіннеса, яка офіційно назве Шарму світовим чемпіоном через місяць після врегулювання процедурних питань. 

На прохання редакції Книги рекордів поруч із Шармою весь цей час знаходився лікар. Кожну четверту годину лікар перевіряв його самопочуття. 

"Я завжди мріяв як-небудь прославити Матхуру на цілий світ", - сказав рекордсмен. 

Місто Матхура знаходиться по дорозі з Делі в Агру, де розташований знаменитий мавзолей Тадж-Махал. Матхура привертає багато туристів і прочан як батьківщина бога Крішни. 

"Один раз я побачив, що хтось установив рекорд перегляду фільмів і вирішив побити його. В основному, тому що я дуже люблю кіно", - сказав Шарму. 

Кіноман уже планує побити свій власний рекорд. "Просто зараз я надто втомився і хочу кілька днів відпочити", - сказав він. 

Попередній рекорд належав німкені Клаудії Вафра, яка дивилася кіно впродовж 117 годин, пише в середу газета Asian Age. 

Нагадаємо, днями був установлений ще один кінорекорд - житель Уельсу Гвілім Хьюз переглянув більше 28 тисяч фільмів - найбльше у світі.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1179 | Додав: beowulf | Дата: 18.06.2008 | Коментарі (4)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com