Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Червень » 15
В той час коли футбольна Європа слідкує за перипетіями Євро 2008 ,де доречі визначились перші фаворити - Португалія,Хорватія(для мене особисто велика несподіванка), Голландія , Іспанія ,на футбольних полях Львівщини триває обласна прем’єр ліга. Так сьогодні в рамках 10 туру ФК Пустомити приймали Княжу з Добромиля . Матч закінчився з рахунком 1-1.
Розпочався поєдинок з невиразної гри команд в центрі поля ,в діях гравців було багато браку,цьому посприяв дощ що моросив протягом всього дня. Перший небезпечний момент біля воріт гостів виник десь на 20хв 1 тайму,однак в наступній ж атаці Княжа закінчила свою атаку ударом в поперечку воріт. Десь на 38 хв Пустомитам вдалось організувати гольову атаку,удар був завданий вритул і м’яч влетів під перекладину без шансів для голкіпера.
Другий тайм розпочався з небезпечних атак нашої команди,але нажаль забракло то майстерності ,то простого везіння .В середині тайму стався епізод який переламав хід поєдинку,Пустомити пропустили контратаку і дали забити супернику з гострого кута . Надалі гра Пустомит не вражала і в гостей було більше можливостей вирвати перемогу. Проте матч закінчився з рівним рахунком,що повинен задовольнити 2 команди.
Слід зазначити що команду на гру вивів новий тренер,але нажаль громадськості він не представлений. Новий коач справив доволі позитивне враження і думаю зможе підняти рівень гри команди,а значить і покращить турнірне становище,нагадаю ФК Пустомити набрали в 10 турах 9 очок і ведуть боротьбу за 3 місце.
P.S. Бажаю команді тільки перемог і вітаю всіх жителів міста з Зеленими Святами.



Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1113 | Додав: beowulf | Дата: 15.06.2008 | Коментарі (17)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com