Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Червень » 11

Ну, ось і дочекалися (принаймні ті, хто чекав!) – вчора на конференції WWDC новий 3g iphone був оголошений офіційно! Що ж в ньому змінилося в порівнянні з першою версією, окрім горезвісної підтримки 3g-мереж? І так, нова модель підтримує GPS і геотаггінг, працює на новому iphone 2.0 firmware, отримала покращену аудіосистему і нову, повністю пластикову задню панель. Як вже було сказано, телефон зможе працювати в швидких 3g-мережах, правда, фронтальної камери все-таки немає.

Розміри дисплея, роздільність камери, Wifi – все залишилося тим самим. Зате істотно змінилася ціна, перед якою вже майже неможливо встояти, – 8-гігабайтна версія (у чорному кольорі корпусу) обійдеться в 199 доларів, 16-гігабайтна (у чорному або білому кольорі корпусу) – в 299, правда, ця ціна, як і раніше, передбачає контракт з оператором мобільного звязку.

Ще один парадоксальний факт – iphone 3g підтримує російську мову, АЛЕ (!) Росія так і не увійшла до тих 70 країн, у які офіційно поставлятиметься новий телефон.
Перша партія iphone 3g поступить в продаж 11 липня в 22-х країнах (список приведений далі), в інших 48-ми він зявиться в другій половині року. Ну і ще одне, наостанок: оригінальний iphone першого покоління більше вироблятися не буде і повністю відкриває дорогу новому.


Категорія: Технології | Переглядів: 1111 | Додав: beowulf | Дата: 11.06.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com