Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 25
Прем’єр Юлія Тимошенко привітала Ані Лорак з перемогою на Євробаченні 2008 і заявила, що делікатна Європа не змогла змиритися з тим, що Євробачення знову може бути в Україні.
"Дорога, шановна і мила Ані! Від щирого серця вітаю тебе з перемогою на Євробаченні! Саме так – з Перемогою! Я знаю, що ти була Першою, однак цнотлива та делікатна Європа не змогла змиритися, щоб Україна приймала Євробачення двічі за останні чотири роки.

Я бачила, як горіли очі у глядачів, я відчувала всю ту експресію та енергетику, з якою ти, Ані, зачарувала весь наш континент, я бачила і відчувала яка це велика та непереборна сила – Українська Краса, Врода і Талант!!!

Зі святом тебе, дорога, дякую Тобі! Ти тепер взірець для всіх – від політиків до футболістів національної збірної!", - йдеться у привітанні Тимошенко.

Нагадаємо, Представник Росії Діма Білан з піснею Belіeve Me став переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення -2008, що відбувся в столиці Сербії Белграді. Українська співачка Ані Лорак завоювала друге місце.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 964 | Додав: beowulf | Дата: 25.05.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com