Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 23
Побачити співачку на великих блакитних екранах в амплуа акторки можна буде вже за рік 
Rap News повідомляють, що репер Mos Def зніметься у новому фільмі Mama Black Widow. Фільм екранізує однойменну книгу Роберта «Айсберг Слім» Бека 1969 року. Також на зйомки запрошено Macy Gray, Anthony Anderson та Rihanna, яка зіграє своє першу роль у кіно. Mama Black Widow розповідає історію життя бідного афроамериканця – гомосексуаліста, а дія відбувається у Чикаго 40-х років. Фільм має вийти в прокат у 2009 році


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 951 | Додав: beowulf | Дата: 23.05.2008 | Коментарі (2)

Українська співачка Ані Лорак за підсумками глядацького голосування пройшла у фінал Євробачення-2008 з піснею Shady Lady і представить Україну на підсумковому концерті музичного конкурсу в суботу, 24 травня.
Також до фіналу Євробачення з другого півфіналу потрапили ще дев'ять країн: Хорватія, Албанія, Ісландія, Грузія, Данія, Швеція, Латвія, Туреччина і Португалія.

Після виступу учасників другого півфіналу на сцену вийшла переможниця першого Євробачення, швейцарська співачка Лус Ассія. Вона перемогла на конкурсі в 1956 році. Тоді в Євробаченні взяли участь всього сім країн: Бельгія, Франція, Італія, Люксембург, Нідерланди, Швейцарія і ФРН.

Євробачення - одне з найбільш популярних телевізійних шоу в світі, яке проводиться щорічно, починаючи з 1956 року. Євробачення-2008 – найбільш представницьке за всю історію змагання. У нім беруть участь виконавці з 43 держав.

20 травня відбувся перший півфінал Євробачення - у фінал вийшли представники таких країн, як Росія, Вірменія, Греція, Румунія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Ізраїль, Азербайджан, Польща і Норвегія.

Право без відбору пройти у фінал отримали Сербія - як переможець минулорічного Євробачення, а також Франція, Німеччина, Великобританія і Іспанія - як країни-засновники конкурсу.

20 травня організатори заявили, що конкурси, аналогічні Євробаченню, тепер проводитимуться і в Північній Африці, і на Ближньому Сході.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 993 | Додав: beowulf | Дата: 23.05.2008 | Коментарі (4)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com