Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Травень » 05
У минулі вихідні своє 30-річчя відзначив спам – небажані повідомлення, які приходять електронною поштою.
Вважають, що перше повідомлення, яке згодом назвали спамом, відіслано 3 травня 1978 року від імені компанії DEC, яка виробляла комп'ютери.

Сьогодні по всьому світі щодня розсилають більше 100 мільярдів спам-повідомлень. Переважно ці листи розсилають через домашні комп'ютери, які заражені комп'ютерними вірусами.

Якщо вірити статистиці, не менш 80%-85% усіх електронних листів є спамом.

Уперше рекламу, яку розсилають електронним шляхом, назвали спамом 1993 року, коли Ричард Деп’ю, адміністратор мережі Usenet, помилково розіслав один лист у 200 екземплярах.

Дослідники встановили, що 92,3% усіх електронних повідомлень за перші місяці 2008 року були спамом. Чемпіонами серед країн-спамерів опинилися США, Росія й Туреччина. На їхню частку доводиться відповідно 15,4%, 7,4% і 5,9%.



Категорія: Технології | Переглядів: 929 | Додав: beowulf | Дата: 05.05.2008 | Коментарі (0)

Американська поп-співачка Мерая Кері вийшла заміж за актора і реппера Ніка Кеннона, молодшого за неї на 12 років. Одруження пройшло на багамському острові Ельютера.
За багамськими законами, для вступу в шлюб наречений і наречена повинні знаходитися в країні не менше 48 годин, мати більше 16 років і ліцензію на шлюб, отриману не раніше ніж за 90 днів до цього. Священик, який вінчає наречених, передає ліцензію до реєстру.

За інформацією New York Post, весілля відбулося на віллі Кері на острові Віндермир поблизу Ельютери. На цьому ексклюзивному острові регулярно відпочивають члени британської королівської родини. Хоча офіційного підтвердження весілля немає, родичка Ніка Кеннона, Лінда Кеннон, підтвердила цю новину, однак деталі повідомити відмовилася.

39-річна Кері та 27-річний актор і реппер Кеннон зустрічаються лише два місяці. Для Кері це другий шлюб. У 1998 році вона розлучилася з продюсером Томмі Моттола. Кеннон торік розлучився з моделлю Victoria's Secret Селітою Ебенкс, якій він зробив пропозицію через чотири місяці після знайомства.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1065 | Додав: beowulf | Дата: 05.05.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com