Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 30
21.45, Лондон, стадіон Стамфорд Брідж, арбітр Роберто Розетті(Італія)
Пряма трансляція на ТРК Україна, Спорт 1.


Сьомого січня 2004 року Бруно Шейру завершив дивовижну комбінацію Ліверпуля, замкнувши подачу Еміля Хескі. Це був перший м’яч француза в складі Червоних. З того моменту Ліверпуль не може перемогти Челсі на Стемфорд Брідж. Більше того, протягом восьми матчів Червоні не можуть поразити ворота супеника. Все це траплялось в часі Рафаеля Бенітеса.
Мабуть, подібне заспокоїло б іспанця, якби не помилка Йона Арне Ріізе на останніх секундах матчу на Енфілді. Підставлена «щока» вибила б м’яч на таку відстань, шо суддя просто дав фінальний свисток. Тепер же Ліверпулю обов’яково потрібно ламати традицію.
Так, якими би затяжними ну були серії, та завжди їм приходить кінець. Фани Червоних вірять, що саме зараз прийшла пора паламати неприйнятні цифри. Але ж серія має такі ж шанси продовжитись…
Дуже цікаво буде подивитись, якими способами Бінітес буде намагатися грати. Він не любить грати в атакуючий футбол. Тим більше на виїзді. Тим більше з таким великим значенням. Скоріш за все, в душі він надіється на потяг Челсі атакувати. Тоді Червоні зможуть діяти в манері своєї улюбленої пружини з випадами Торреса, Джеррарда, Куйта.
Вполне вероятно, именно ради этого испанец перед матчем помахал красной тряпкой перед глазами Дидье Дрогба, обозвав его симулянтом и ныряльщиком.

На руку іспанцю й психологічний стан Френка Лампарда. Він і в першому матчі далеко не найкращим образом діяв, а зараз після смерті матері, навряд чи буде готовий дуже серйозно настроїтись. Навіть на такий матч. Безглуздо рахувати півфінал Ліги Чемпіонів рівною подією зі смертю матері. Мабуть, правильним рішенням для Гранта буде залишити Френка поза явкою. «Ми завжди приймаєм рішення після останнього тренування перед матчем», - говорить ізраїльтянин.

Зате загальнокомандний стан Синіх повинен бути більш чим хороший. На минулому тижні вони вирвали на останніх хвилинах два дуже важливих результати проти принципіальних суперників. Якби не авто гол Ріізе і рука Карріка(або нога Шевченка), то зараз би про перспективи Челсі в двох турнірах говорили б стримано. А так багато-хто досить впевнено говорять про ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1028 | Додав: Skip | Дата: 30.04.2008 | Коментарі (5)

В двоматчовому протистоянні МЮ і Барселони все вирішив єдиний гол ветерана англічан Пола Скоулза


МЮ - Барселона 1:0
Гол: Скоулз, 14

МЮ: Ван дер Сар, Харгрівз, Браун, Фердінанд, Эвра (Сільвестр, 90+3), Скоулз (Флетчер, 76), Парк Джі Сун, Каррік, Роналду, Нані (Гіггз, 76), Тевес

Барселона: Вальдес, Дзамбротта, Пуйоль, Міліто, Абідаль, Деко, Хаві, Яя Туре (Гудйонсен, 88), Іньеста (Анрі, 61), Мессі, Это'О (Кркіч, 71)

Попередження: Каррік, Роналду - Дзамбротта, Деко, Туре

Перший матч 0:0

Категорія: Спорт | Переглядів: 1073 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com