Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 28
Перше місце в рейтингу зайняв Лондон. На другому місці найстильніших міст - столиця Франції Париж. Ні Київ ні Львів в десятку найстильніших міст не потрапили.





«Ніхто не може бути супеником Лондона і його космополітичної атмосфери. Третина населення міста родом не з Британії, лондонці змішали та виробили загальний культурний стиль, моду і кухню. Ця суміш заповнює нейвовірними флюідами найстильніше місто світу», — пише Forbes.

Звичайно, є свої негативні сторони і в Лондона. Товариство експертів виявило в Лондона дві проблеми - недостатній рівень безпеки та високі ціни. Хочу, з останнім Forbes готовий змиритися, визнаючи  що «дешивизна» і респектабельність несумісні.

На другому місці в списку найстильніших міст світу — столиця Франції Париж. Эксперти відзначили його романтичність, класичний стиль, і розвиток в моді, «не згадуючи вже про прекрасну їжу».

На третьому місці виявився Сідней, який рахується одним із найкрасивіших міст світу. До слова, Австралія дала зразу міста  в топ-десятку стильних мегаполісів, як й Іспанія, яка дала світу Мадрид і Барселону.

В цьому почесному рейтингу також фігурують Нью-Йорк, Рим, Берлін та Амстердам.

Категорія: Світ | Переглядів: 1422 | Додав: Skip | Дата: 28.04.2008 | Коментарі (13)

На авіашоу у Німеччині невеликий літак врізався у глядачів.
Трагедія сталася на аеродромі у місті Айзенах. В результаті інциденту загинула щонайменше одна людина, ще 15 отримали поранення. Представники поліції повідомили, літак зійшов із злітної смуги, коли намагався піднятися у повітря і врізався у людей.
45-річна жінка загинула на місці. Три особи, разом з пілотом, отримали серйозні травми. Серед потерпілих і двоє дітей. Усіх постраждалих доправили до місцевих лікарень. Як повідомили організатори авіашоу, після інциденту усі польоти було скасовано.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1105 | Додав: Skip | Дата: 28.04.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com