Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 19

Перед вами – перше фото телефону Nokia, який можна рахувати їх відповіддю iPhone. Телефон під кодовою назвою Tube був зауважений вперше на конференції Evans Data Developer Relations Conference, яка пройшла в Каліфорнії. Офіційного оголошення новинки компанія ще не робила, але в мережі зявилася неофіційна інформація про те, що цей телефон планується до запуску в першому кварталі 2009-го року. Повідомляється також, що цей телефон не буде продовженням N-серії, зате стане першим телефоном з сенсорним інтерфейсом touch S60, запропонованому на початку року.

Серед технічних характеристик – великий сенсорний дисплей з високою роздільною здатністю (16:9), невідомою роздільністю камера з автофокусом, підтримка Bluetooth, uPnP, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, WLAN і GPS. Сказано також, що телефон НЕ підтримуватиме multitouch (як так?). Повторюємо, ця інформація поки не має офіційного підтвердження, тому чекатимемо, поки Nokia прокоментує все це.


Категорія: Технології | Переглядів: 1710 | Додав: beowulf | Дата: 19.04.2008 | Коментарі (2)


"Металіст" - "Карпати" - 4:0. «Хет-трик» Лащенкова приносить «Карпатам» поразку

"Металіст" (Харків) - "Карпати" (Львів) - 4:0 (2:0)

26 тур. Харків. Стадіон "Динамо", сонячно, +20°С, 5800 глядачів.

Судді: Шебек (Київ), Цимбал (Київ), Литвинов (Луганськ)
Делегат ФФУ: Гайворонський (Донецьк)

"Металіст": Горяїнов, Ганчаржик, Валяєв (Діденко, 61), Едмар, Слюсар, Обрадовіч, Рикун, Папа, Девіч (Зезе, 71), Бордіян, Коельо (Барилко, 85).
Запасні: Сидоренко, Ребенок, Трішовіч, Мадуфі.
Головний тренер: Мирон Маркевич

"Карпати": Мартищук, Федорів, Лащенков, Іщенко (к), Кожанов (Кополовець, 58), Фещук (Зеньов, 55), Пшеничних (Женюх, 66), Худоб"як, Кобін, Ощіпко, Кірильчик.
Запасні: Налєпа, Голодюк, Петрівський, Ткачук.
Головний тренер: Валерій Яремченко

Голи: Едмар 11, Коельо 24, Лащенков 56 (автогол), Слюсар 80.
Вилучення: Лащенков 68.

«Карпати» втретє зазнають поразки у чемпіонаті з різницею у чотири м’ячі

Львівські «Карпати» у поєдинку 26 туру не змогли на виїзді гідно протистояти харківському «Металісту». Уже після першого тайму матчу, що таки відбувся на стадіоні «Динамо», «зелено-білі» програвали з рахунком 0:2, демонструючи при цьому невиразну гру у передній лінії і взагалі провальну при обороні власних воріт.

Перший гол «карпатівці» пропустили уже на 12 хвилині. Серб Марко Девіч класно віддав у штрафний «Карпат», там невдало зіграв Сергій Лащенков, який не зумів вибити м’яча і Едмар без перешкод пробив повз Юрія Мартищука. Після того, як господарі поля вийшли вперед, вони й надалі володіли ініціативою. Її втілити у ще один гол харків’яни змогли на 24 хвилині, коли в черговий раз провалився центр захисту гостей. Нападник «Металіста» Коельо вийшов сам-на-сам і переграв воротаря «Карпат».

Категорія: Спорт | Переглядів: 1087 | Додав: Vova | Дата: 19.04.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com