Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Квітень » 09
"Ліверпуль" переміг "Арсенал" із рахунком 4:2
Чвертьфінальний матч-відповідь між британськими “Ліверпулем” та “Арсеналом” спочатку нагадував їхню попередню зустріч.

Спочатку швидко забили каноніри, на 13-ій хвилині голкіпера “мерсісайдців” Рейну пробив Діабі. Вже за 15 хвилин “Ліверпуль” відновив рівновагу, Хююпя з далекої відстані головою переправляє м”яч у ворота суперника.

А друга половина гри потішила вболівальників ще чотирма забитими м”ячами, щоправда тішилися ліверпульці. 66-та хвилина — Торрес виводить команду Рафаеля Бенітеса.

81-а хвилина — Адебайор зрівнює рахунок, 2:2 і все починається спочатку. Далі каноніри практично повністю сіли у захист, чим і скористалися підопічні Рафи Бенітеса. На 85-ій хвилині арбітр матчу призначає пенальті у ворота “Арсеналу”, яке чітко виконує Стівен Джеррард. А вже на третій доданій хвилині Бабель вміло розвів захисника і голкіпера “Арсеналу” і встановив остаточний рахунок матчу 4:2 на користь клубу “Ліверпуль”.

Андрій Воронін у цій грі на жаль на полі не з”явився, натомість спостерігав за матчем з лави запасних. Це вже, здається, класика — якщо український футболіст вдало грає в одному закордонному клубі, то перехід до іншого практично садить його в резерв.



Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1059 | Додав: beowulf | Дата: 09.04.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com