Субота, 27.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 03
Ліга чемпіонів: "Челсі" програв в Туреччині. "Ліверпуль" встояв проти "Арсенала"

Учора увечері відбулися два матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. "Ліверпуль" домігся сприятливого нічийного рахунку у грі з "Арсеналом", а лондонський "Челсі" несподівано програв в Стамбулі "Фенербахче".

"Арсенал" - "Ліверпуль" 1:1

Голи: Адебайор, 22 - Куйт, 25

"Ліверпуль" Андрія Вороніна зміг вистояти в Лондоні. "Арсенал" володів відчутною територіальною перевагою, більше володів м'ячем (61% ігрового часу, проти 39% у "Ліверпуля") і частіше бив по воротах.

Проте, перед матчем у відповідь саме у "Ліверпуля" буде невелика перевага. Удома команді Андрія Вороніна, який, до речі, вийшов на заміну в кінцівці поєдинку, для виходу в півфінал досить буде не пропустити.

Рахунок в матчі відкрив Адебайор. Після подачі кутового форвард "Арсеналу" виплигнув вище за всіх і головою переправив м'яч в сітку воріт Рейні.

Але раділи "Каноніри" не довго. Через три хвилини капітан "Червоних" Стіві Джеррард увірвався в штрафну суперника, після того, як накрутив двох захисників, і точно простріляв на Куйта - 1:1.

"Фенербахче" - "Челсі" 2:1

Голи: Казім-Річардс, 65, Дейвід, 81 - Дейвід, 13 (аг)

"Челсі" поплатився за невикористані моменти в першій половині матчу. Якби гравці лондонського клубу були точнішими в завершуючій стадії атак - рахунок був би розгромним, і не на користь турецької команди.

У цій зустрічі голи забивали виключно гравці "Фенербахче". Спочатку Дейвід зрізав м'яч у власний ворота після проходу і прострілу від Флорана Малуда.

У другому таймі Казім-Річардс, який вийшов на заміну, втік від Джона Террі і Ріккі Карвальо і вийшов один на один з Кудічині, якого без особливих проблем переграв.

А за 10 хвилин до кінця поєдинку фантастично красивий гол забив все той же Дейвід. Бразилець сильно і точно пробив метрів з 35-ти прямо в дев'ятку воріт.

заради справедливості, варто відзначити, що "Челсі" не заслуговував поразки в цьому матчі - дуже вже слабо грав "Фенербахче".

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1077 | Додав: beowulf | Дата: 03.04.2008 | Коментарі (3)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com