Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 02
Футбол. "Рома" бита на "Олімпіко"

У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Рома" з рахунком 0:2 програла "Манчестер Юнайтед". Протягом більшості ігрового часу "Рома" мала ігрову перевагу, але забивала лише команда Алекса Фергюсона.
У першому таймі "МЮ" мав лише один момент біля воріт "Роми" і скористався ним. Після навісу Скоулза Кріштіану Роналду ударом головою відправив м`яч у кут воріт Доні. У господарів був також один момент забити, але Вучініч з гострого кута не влучив у ворота.

На початку другому тайму "Рома" заграла більш агресивно і знову втратила кілька шансів забити. З 12 метрів удар Тонетто прийшовся поруч зі штангою. Ще в одній атаці після поодинокого провалу в захисті британців Пануччі з 6 метрів не влучає у площину воріт.

На 59 хвилині небезпечного удару завдав головою Вучініч - ван дер Сар рятує свою команду, а Мексес не встиг на добивання.

На 66 хвилині "Рома" привезла сама собі гол. Пак Чжи Сун пробивав головою і Доні випускає м`яч з рук, а розторопнішим за двох захисників і голкіпера став Руні, який проштовхнув м`яч у ворота. Через кілька хвилин після удару Роналду м`яч влучає в штангу.

У час, що залишився до закінчення гри, "Рома" вже догравала, а "МЮ" грав у своє задоволення, довівши матч до перемоги.

"Рома" (Італія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 0:2 (0:1)
Голи: 0:1 - Кріштіану Роналду (39), 0:2 - Руні (66).

Рома: Доні, Кассетті, Мексес, Пануччі, Тонетто (Сісіньо, 68), Де Россі, Аквілані (Еспозіто 77), Таддеі (Жюлі, 59), Д.Пісарро, Манчіні, Вучініч.

МЮ: ван дер Сар, У.Браун, Фердінанд, Відіч (О`Ши, 33), Евра, Керрік, Скоулз, Андерсон (Харгрівз, 55), Кріштіану Роналду, Пак Чжи Сун, Руні (Тевез 84).

Попередження: Андерсон (45+2), Д.Пісарро (45+3), Мексес (53).

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1035 | Додав: beowulf | Дата: 02.04.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com