Середа, 24.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Надзвичайні події

15 лютого близько 5.00 год. водій автомобіля «АЗЛК-21412», 18-річний житель села Ямпіль Пустомитівського району, на автодорозі сполученням Київ-Чоп, скоїв подвійне зіткнення із вантажними автомобілями.

Зокрема, водій легкового автомобіля грубо порушив правила проїзду перехресть, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, зіткнувся з вантажним автомобілем «Вольво» (фура), яким керував 45-річний житель Закарпаття, та вантажним автомобілем «ДАФ» (фура) під керуванням 44-річного громадянина Республіки Польща. 

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «АЗЛК-21412» – тілесні ушкодження у вигляді закритого правобічного пневмотораксу та був госпіталізований у перше хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Також лікарі встановили, що водій легкового автомобіля перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Окрім водія "легковика", у салоні цього автомобіля перебували п’ятеро пасажирів, віком від 14 до 17 років, які також отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Четверо із вищевказаних пасажирів, як встановили медики, були у стані алкогольного сп’яніння. 

Зараз за даним фактом ДТП триває перевірка. 

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 708 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)

57-річний житель Пустомитівського району був госпіталізований до районної лікарні з травмами, отриманими в ДТП. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За даними прес-служби, учора близько 8.50  у селі Сокільники відбулося зіткнення автомобіля «Деу-Ланос», яким керував 57-річний житель села Малечковичі, та автомобіля «ВАЗ-2109» під керуванням 36-річного жителя міста Пустомити.

Унаслідок цієї автопригоди водій автомобіля «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, забійної рани правої брови та був госпіталізований у травматологічне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 728 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

ДТП у Зубрі
Учора, 22 січня, о 21.35 на км 551+14м міжнародної автомобільної дороги Київ-Чоп, біля села Зубра Пустомитівського району, сталася ДТП, у якій загинули п’ятеро людей.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний мешканець села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи його правила, скоїв ДТП.

Водій «Шкоди», виїхавши на зустрічну смугу руху, щоб обігнати вантажне авто «ДАФ», яким керував 40-річний мешканець Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного мешканця села Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на «МАН», яка рухалася зустрічною смугою руху.

Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями водій і четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.

Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний мешканці села Зубра, а також 14-річна і 16-річна мешканки міста Львова.

У водія вантажівки «МАН» – тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Довідка ЗІКу.

З початку 2011 року на Львівщині сталося 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинули та 74 – отримали тілесні ушкодження.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1003 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (0)

1 грудня у с. Зубра Пустомитівського району біля Львова шестеро невідомих осіб в масках скоїли розбійний напад на мешканців села, які проживають на вул. Франка.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Близько 2-ї години ночі нападники, виламавши вікно, проникли в будинок, де, застосувавши фізичне насилля, у 47-річного господаря та його 45-річної дружини почали вимагати гроші. Злочинці, зв’язавши господаря будинку та його дружину, а також їхнього 19-річного сина клейкою стрічкою, катували їх гарячою праскою.

Грабіжники заволоділи грошима потерпілих – 18 500 дол. США, 7 тисяч євро, 200 грам золотих виробів вартістю 60 тисяч гривень, після чого втекли.

Нападників розшукують.

Джерело: zaxid.net

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 799 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.12.2010 | Коментарі (0)

 1 грудня, о 16.50 год. на станції Пустомити, електропотяг «Львів-Трускавець» травмував двох осіб. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області. 

Унаслідок події одна особа чоловічого статі (встановлюється) загинула на місці події, а друга особа 70-річний чоловік був доставлений до Пустомитівської ЦРЛ. Після огляду лікаря пенсіонера було відпущено до дому.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 799 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.12.2010 | Коментарі (0)

7 жовтня о 15.41 год. поблизу м. Пустомити на Львівщині у річці Ставчанка втопилася 73-річна жінка.

Про це сьогодні, 8 жовтня, ЗІКу повідомили в прес-службі ГУ МНС у Львівській області.

Жінка Катерина С., 1937 року народження, місцева жителька.

Від початку року на території області виявлено тіла 104 загиблих осіб, з них 9 дітей.

Врятовано 4 особи.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 695 | Додав: zhyvchek | Дата: 11.10.2010 | Коментарі (0)

Уночі  3 вересня, у подвір’ї власного будинку у селі Зимна Вода знайшли мертвим депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федину. Цю інформацію Гал-інфо підтвердили в правоохоронних органах.

Зокрема, за інформацією правоохоронців, депутата знайшли мертвим на подвір’ї, його руки були змотані скотчем, він лежав обличчям до землі. Сусіди бачили трьох нападників.

Ярослав Федина, 1955 року народження, був депутатом Пустомитівської районної ради, членом фракції «Наша Україна», членом партії «Єдиний центр», також він був головним лікарем Пустомитівської районної лікарні.

За інформацією Гал-інфо, він мав намір балотуватися від "Єдиного центру" до Львівської обласної ради в одному з округів Пустомитівського району. 

Сусіди Ярослава Федини шоковані його вбивством, яке сталося приблизно між 21.30 і 22.15 учора, 2 вересня, на подвір’ї його будинку на вулиці Скоропадського. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Загиблий мешкав сам, тому його виявили не відразу. Першим тіло Ярослав Федини помітив сусідський хлопчик. В той же час повз подвір’я проїжджав сусід на автомобілі, який побачив вбитого у світлі фар. Також, сусіди розповідають, що помітили трьох осіб, які тікали з місця злочину через городи.

За словами свідків, на Ярослава Федину могли напасти, коли він вийшов з автомобіля біля гаража позаду будинку. Його знайшли із зав’язаним скотчем ротом і зв’язаними руками. Також у нього були вивернуті кишені, поруч знайшли годинник з розірваним браслетом, копійки. Ключів від будинку не знайшли. Причиною смерті, на думку сусідів, могли стати удушення або серцева недостатність.

Голова Сільської ради Володимир Гутник розповів кореспонденту Гал-інфо, що о 22.15 телефонував до Ярослав Федини. Слухавку взяли, однак ніхто не відповів. Лише чути було, як гавкав собака. А о 22.30 про трагедію знало уже все село.

За словами голови сільради, на місце вбивства прибув начальник ГУ МВСУ у Львівській області Богдан Щур. В сільраді створили штаб з розслідування обставин трагедії.

Володимир Гутник додав, що дружина Ярослава Федини уже 10 років мешкає у Сполучених Штатах. На його думку, основна версія того, що трапилося – пограбування. Політичну версію голова сільради відкидає, каже, що покійний був чесною, порядною і неконфліктною людиною, готовою будь-коли прийти на допомогу.

Зараз у Зимній Воді працюють правоохоронці, опитують сусідів, ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1539 | Додав: zhyvchek | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку на автодорозі Львів – Пустомити поблизу села Малечковичі Пустомитівського району, у результаті зіткнення автомобілів «Сітроєн Берлінго» та «Форд Фієста». Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Внаслідок ДПТ отримали травми три особи, яких госпіталізовано у 8-му клінічну лікарню Львова.

Для надання допомоги на місце ДТП залучалось рятувальне відділення на автомобілі першої допомоги СДПЧ-8 Львова, яке проводило роботи зі звільнення водія автомобіля «Форд – Фієста».
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1039 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

У Лозівському районі Харківської області близько 16.30 на території військової частини А0829 загорілися склади з боєприпасами. Розпочалась евакуація жителів міста Лозова.
Як повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України в Харківській області, боєприпаси на військових складах, що розташовані на кордоні Харківської і Дніпропетровської областей, почали вибухати близько години тому. 

Також стало відомо, що евакують жителів міста Лозова, у межі якого знаходиться військова частина N0829. 

Жителі евакуюються пішими колонами, а дітей, людей похилого віку та хворих вивозять автотранспортом.

У місті Лозова проживає понад 64 тис. людей.

За матерiалами УНІАН, Інтерфакс-Україна



Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1045 | Додав: beowulf | Дата: 28.08.2008 | Коментарі (0)

Львіщина, на відміну від Івано-Франківщини та Чернівецької області, зазнала лиха порівняно не дуже. Однак там прорвало дамбу на Дністрі і висока вода по вуха залила село Гірське в Миколаївському районі. Люди всю ніч рятували худобу та крам. Мешканець Гірського Іван Ярема, розповідає - повінь насувалася ще із суботи, але цієї ночі вода почала підніматися дуже швидко. Тому врятувати майно вдалося не усім.

Чоловік: "Вчора друга година ночі, то вже все, то тіво крайні хати що є в Гірському вже затоплені... так що люди вже худобу хто, що мав, все по родині, бульбу викопали все по родині поносили".

Ще учора усі дороги до села Гірське були затоплені, сьогодні з одного боку від населеного пункту вода зійшла, проте з іншого село затоплює і далі. Зараз у воді кількасот дворів та близько 200 гектарів сінокосів. В епіцентрі повені вода сягає півтора метра. А з одного краю села до іншого можна проїхати лише кіньми, або переплисти човном.

Жінка: "Я не можу говорити бо вже бульби немаю навіть на зупу. Всі городи затоплені і сама жию в хаті і все втопило і живи як хочеш".

Вода прорвала дамбу, яка захищає село. Тому селяни і рятувальники розкопують її, щоби встигнути спустити воду. Інакше вода заллє усе село. Вже зараз у штучному озері глибина сягає трьох метрів.

Чоловік: "А що робити мус копати, то вже дві години, другий день, то неможливо, тверда земля".

Чоловік: "Наше село затоплює, там решта дамба йде там урвало дамбу і вона сюди спинилася і все, тут мусе робити бо інакше попливе село, тут мусе робити хоть би не хотів".

Селяни на сьогодні прокопали близько п'ятдесяти метрів земляного валу, кажуть готуються ночувати на дахах. Утім на іншому березі залитого поля у селі Малі Липиці ситуація ще гірша, туди можна дістатися лише човном. Але, незважаючи на це, не всі люди, які там мешкають, погодилися на евакуацію. Працівники МНС кажуть, що їм підвозять хліб та воду.

Валентин Дорофеєв, начальник оперативно-координаційного центру ГУ МНСУ у Львівській області: "Тих п'ять чоловік вони не хочуть евакуюватись, вони сидять, підняли речі, там десь до метра в них води, ну будемо надіятися, що все ж вдасця нам більше прорубати ту дамбу і вода буде спадати".

Фахівці кажуть, вода зійде не раніше ніж за два тижні, але й потім жити у затоплених селах буде нелегко. Криниці вже забруднені, хати мокрі, провізія знищена. Люди бідкаються, що компенсація ніколи раніше ще не покривала завданих пові ... Читати далі »

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1190 | Додав: Vova | Дата: 28.07.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com