Середа, 15.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Серпень » 20 » Вибори в місті Пустомити. З вірою в майбутнє!
10:09
Вибори в місті Пустомити. З вірою в майбутнє!

На вибори йдуть переважно одні і тіж самі.

1. Ми пропонуємо, щоб обирали нових людей. Не професійних ходаків, а тих кому не байдуже місто, представників різних професій, громадських діячів, духовенство.
Так як закон пропонує висувати партійним організаціям ми пропонуємо висунути від Пустомитівської міської організації партії Християнськоемократичний союз тих людей, яких підтримує громада. Переважно у нас висувають людей, а потім переживають виберуть чи не виберуть.

2.Ми пропонуємо попередні вибори, щоб висувати тих кого підтримує громада. Попередньо громада голосує підписавши лист підтримки. І тоді ми знаємо, що цих людей оберуть.  Переважно тих кого висувають організовують концерт чи роздачу гречки.

 

3. Ми пропонуємо, щоб ті кого висували зробили маленькі позитивні проекти для свої громади. Зробили добру справу. І віримо, що ця традиція стане нормою. Змагання добрих справ! Ті кого висувають тратять гроші і потім мусять ті кошти відробити, а зарплати в міській раді для депутатів немає. Як Ви думаєте вони заробляють?

4. Тому ми пропонуємо, щоб громада співфінансувала вибори. Крім підписів мешканці міста внесуть свій внесок, який піде на добру справу. Переважно після виборів, депутати забувають про мешканців .


5. Ми пропонуємо суспільний договір. Мешканці і кандидати підпишуть договір, що вони будуть робити з тими хто їх висував.  Коли звітуватимуться за свою роботу, як прцюватимуть з виборцями, тощо. Приєднуйтесь! У Вас є кандидати чи Ви хочете допомогти в реалізації проекту, долучайтесь ! Ви потрібні ! Разом ми творимо майбутнє. З вірою в майбутнє!

З повагою голова

ПРО Християнсько-Демократичний Союз Молоді

А.Жидачек.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1419 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com