Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Лютий » 22 » Міліценська хроніка
11:28
Міліценська хроніка
 ДТП зі смертельним наслідком У вівторок вранці, близько 10 години, поблизу с. Чишки на автошляху Київ-Чоп сталася жахлива аварія: зіткнулися іномарка «Ауді» та вантажівка «Вольво» з напівпричепом. За кер­мом легкової автівки була мешканка с. Чишки 41-річна гр. К. В салоні перебували ще двоє пасажирів -68-річна пенсіонерка гр. Г. та 36-річна гр. Б. Кермувальницю із травмами госпіта­лізовано у 8-у травматологічну лікарню м. Львова, а ось пенсіонерка з Чишок на місці трагедії загинула. У шпиталі м. Винники із серйозними ушкодженнями перебуває й молода пасажирка гр. Б. Триває розслідування причин чергового ДТП. Інспектори УДАІ вже вкотре застерігають водіїв бути максимально обережними та обачними на слизьких автошляхах: рухатися без обгонів та перевищення швидкості.
Батько - садист Тільки такими словами можна назвати ганебний вчинок молодого батька, мешканця с. Годовиця гр. П., який у понеділок, на свято Стрітення Господнього накинувся з кулаками на семимісячну донечку. Коли її привезли у Пустомитівську лікарню, то від побаченого вжахнулися медики і констатували черепно-мозкову травму, забій лівої ділянки тіла. Зараз дитина знаходиться на лікуванні у Львівській обласній клінічній лікарні імені П. Орлика. А горе-батькові таки дове­деться відповідати за садистський вчинок.
До чого призводить оковита 16 лютого ц.р. черговий відділу внутріш
ніх справ занотував повідомлення медиків бригади № 55 ЛЛШМД, які доставили з медлабораторіїс. Солонка напівживу дівчину, 25-річну гр. М., мешканку міста Львова. З діагнозом - судомний напад, алкогольне сп'яніння її госпіталізовано в реанімаційне відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги.
Люба Бережна
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 885 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com