Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Березень » 1 » Міліцейська хроніка
10:43
Міліцейська хроніка
Полакомився на порося З позовною заявою звернулася 23 лютого ц. р. до правоохо­ронців району 55- річна львів'янка громадянка В. і повідомила що з підсобного господарства дачного кооперативу «Колосок», що в с. Ковирі, щезло порося. Міліціянти почали пошуки, їм вда­лося затримати злодія, який, мабуть, любить свинину, або ж спо­дівався виторгувати за вкрадене порося гроші. Ним виявився гр. М. 1961 р. н., львів'янин, безробітний, який вже відбував покарання в місцях позбавлен­ня волі.
 
Зять - забіяка Не відаємо, чим завинила старенька 89-річна теща, громадянка І., мешканка с. Зимна Вода, перед своїм войовничим зятем, коли той недільного дня накинувся на неї з кулака­ми. І не на жарт, жінка з травмами потрапила до однієї з львівських лікарень. Лікарі констатували в неї струс головного мозку, закритий перелом шийки плечової кістки, а також ліктя. За хуліганські витівки доведеться зятеві-забіяці відповідати перед зако­ном.
 
Звалище іномарок Нещодавно один із інспекторів розшуку обласного ВДАІ під час перевірки у с. Горо-диславичі випадково натрапив на цікаву знахідку - звалище іномарок. З'ясувалось, що власник одного з обійсть 30-річний гр. Г., мешканець м. Львова, влаштував тут чималий склад техніки: 16 автівок із врізаними номерами кузовів. Віднайшовся на цьому подвір'ї й «Форд Скорпіо» з ідентичним номером, що перебуває у розшуку Управління СБУ у Львівській області. Триває розслідування.                                                                                     Люба БЕРЕЖНА
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1049 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com