Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Травень » 31 » "Круглий стіл" з представниками ВПП – діалог зацікавлених у налагодженні партнерських відносин
10:06
"Круглий стіл" з представниками ВПП – діалог зацікавлених у налагодженні партнерських відносин

Одним із основних завдань, яке стоїть перед податковими органами нашої країни, є робота з великими платниками податків, адже саме вони є тією складовою, яка є основним наповнювачем бюджетів всіх рівнів, взірцем для інших платників податків, стимулом для розвитку бізнесу в Україні іншими суб’єктами господарювання.

З метою удосконалення податкового супроводження великих платників податків, проведення цілеспрямованої роботи, направленої на поліпшення адміністрування пода

тків, зборів (обов’язкових платежів), підвищення рівня добровільної сплати, налагодження партнерських відносин з платниками податків, у ДПІ у Пустомитівському районі відбулося засідання "круглого столу" за участі представників бюджетоутворюючих підприємств району.

З початку 2010 року постійно проводилась робота серед суб’єктів підприємницької діяльності, направлена на забезпечення своєчасної сплати податків, недопущення виникнення податкового боргу, неприпустимість зменшення податкового навантаження, – це і проведення семінарів, і підготовка друкованої продукції спеціальної тематики для ВПП, проведення індивідуальних консультацій для бухгалтерів зазначеної категорії підприємств тощо.

Під час "круглого столу" начальник інспекції, заступники начальника висловили слова подяки представникам бюджетоутворюючих підприємств району за активну життєву позицію їх керівництва, яке в часи кризи знаходить можливість не тільки успішно вести бізнесові справи, а й справно сплачувати податки, які є тим джерелом для бюджету, яке дозволяє виконувати соціальні програми району, міста, країни в цілому.

Керівництво інспекції запевнило представників ВВП, що у разі виникнення будь-яких питань, пов’язаних з оподаткуванням, вони завжди можуть звернутись або за телефоном, або особисто. Також, за бажанням, вони можуть звернутись до інспекторів, які здійснюють супроводження великих платників податків, і будь-яке їх звернення не залишиться без уваги.

Податківці розповіли про операцію "Бюджет". Крім того, обговорювались питання можливого пошуку резервів підприємствами для збільшення обсягів виробництва, що, в свою чергу, збільшить надходження до бюджетів усіх рівнів. У ході засідання відбувався корисний діалог представників, зацікавлених у налагодженні партнерських відносин між тими, хто сплачує податки та тими, хто їх контролює.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 791 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com