Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Травень » 31 » Керівник міліції Львівщини Михайло Цимбалюк провів у Пустомитах особистий прийом громадян
09:56
Керівник міліції Львівщини Михайло Цимбалюк провів у Пустомитах особистий прийом громадян
        Головний міліціонер Львівщини Михайло Цимбалюк побував із робочою поїздкою у Пустомитах. Тут він зустрівся із представниками місцевої влади, керівниками правоохоронних органів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Керманич міліції області провів у Пустомитівському райвідділку особистий прийом громадян. Поспілкуватися із начальником Главку прийшли і мешканці районного центру, і довколишніх сіл. Як правило, люди дякували місцевим правоохоронцям за роботу та професіоналізм. Чимало хороших слів прозвучало на адресу оперативників карного розшуку. 

Один із заявників розповів, що став жертвою крадіїв. Зловмисники проникли до його новобудови та винесли звідти майже всі цінні речі. Постраждалий звернувся за допомогою до правоохоронців. 

«Майже ніхто не вірив, що злочинців розшукають, - ділиться враженнями чоловік. – Але працівники міліції спрацювали дуже оперативно. І вже через деякий час затримали всіх учасників злочинної групи. Як виявилось згодом, злодії обікрали не одного мене, постраждало більше десяти людей».

Чоловік щиро дякував місцевим розшуківцям за те, що так швидко розкрили цей злочин і повернули йому викрадені речі. Він також попросив керівника Главку заохотити оперативників, які затримали злодіїв.

Загалом, цього дня люди зверталися більше із подяками, аніж зі скаргами. Хоча були й винятки. Один із заявників висловив невдоволення роботою міліціонерів через тяганину у розгляді його звернення. Михайло Цимбалюк пообіцяв обов’язково розібратися у ситуації. 

Керівник міліції Львівщини зустрівся також із представниками ветеранського осередку, поцікавився їхніми проблемами.  

Після цього головний міліціонер області поспілкувався із представниками районних засобів масової інформації, розповів про реформи, які планує впроваджувати на Львівщині. Зокрема, зауважив, що нині основним завданням правоохоронців є реєстрація усіх заяв та повідомлень громадян, а також прийняття законного рішення щодо кожного такого звернення.
  
Не менш важливим, на думку Михайла Цимбалюка, є залучення до розкриття та профілактики злочинів сучасних технічних засобів.

«Ми будемо встановлювати камери відеоспостереження у людних місцях, на найбільш аварійних ділянках доріг», - розповів головний міліціонер Львівщини. Він зазначив, що це робитиметься як із профілактичною метою, так і для того, аби допомогти правоохоронцям у розкритті злочинів.
  
«За допомогою технічних засобів контролю ми хочемо вивільнити кількість особового складу. На вулицях міліції має бути менше. Правоохоронці лише контролюватимуть усе, що там відбувається», - сказав генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк. 

Начальник Главку розповів також про те, як планує покращити роботу дільничних інспекторів міліції, про реформи, які проводитиме у службі ДАІ. 

На запитання журналістів щодо того, як він оцінює роботу працівників Пустомитівського райвідділку, Михайло Цимбалюк зауважив, що місцевим правоохоронцям може поставити поки що лише «тверду трійку». Водночас, за його словами, є всі передумови, аби цей райвідділ став одним із кращих у області.

«Мета мого сьогоднішнього приїзду – вивчити причини і умови, які перешкоджають співробітникам цього підрозділу працювати більш професійно та ефективно, допомогти їм навести лад у районі», - розповів Михайло Цимбалюк.

Начальник Головного управління міліції Львівщини оглянув приміщення чергової частини, кімнату для відпочинку добового наряду, робочі кабінети працівників міліції. Після цього він зустрівся із особовим складом Пустомитівського райвідділку та провів оперативну нараду. 

Галина Лемішко, 
ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області 

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1238 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com