Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Травень » 31 » Інформація Пустомитівської районної державної адміністрації станом з 18.05.10 по 26.05.10
10:32
Інформація Пустомитівської районної державної адміністрації станом з 18.05.10 по 26.05.10
Щодо реформи місцевого самоврядування
Згідно з розпорядженням го­лови райдержадміністрації Р.Фольтовича від 19 травня 2010 року №398, затверджено план за­ходів щодо реалізації Концепції ре форми місцевого самоврядуван­ня, із зазначенням їх конкретних виконавців. Заходами передбаче­но: підготовку пропозицій до про­екту Закону України «Про адміністративно - територіальний устрій України» та проектів За­конів України «Про місцеве само­врядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації)); за­безпечення визначення обсягу коштів для проведення реформи місцевого самоврядування, в т.ч. потреби громад в додаткових об'єктах інфраструктури, необ­хідних для забезпечення виконання органами місцевого самовря­дування громад визначених зако­нодавством повноважень.
На засіданні комісії
19 травня заступник голови райдержадміністрації В.Салагай провів засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов'язкових бюджетних коштів та з контролю за своєчасністю виплати заробітної плати підприєм­ствами, організаціями та устано­вами району, за участю керівників 8 підприємств, в яких є заборго­ваність з виплати заробітної пла­ти, платежів до Пенсійного фон­ду, податкового боргу до зведе­ного бюджету, або ж виплачуєть­ся середньомісячна заробітна пла­та нижче законодавче встановле­ного розміру. За результатами засідання керівникам запрошених підприємств рекомендовано вжи­ти відповідних заходів що до пога­шення заборгованостей та пе­регляду оплати праці працівникам підприємств згідно з вимогами чинного законодавства, а також затверджено план роботи комісії на 2010 рік.
Звертаються громадяни 25 травня на особистий прийом до голови райдержадміністрації звернулося 8 мешканців району. Звернення стосувалися надання правового захисту, вирішення зе­мельного спору, виділення зе­мельної ділянки під індивідуаль­не житлове будівництво, прове­дення ремонту дороги в м. Пустомити по вул Шевченка, законності проведення будівельних робіт од­ним із приватних підприємств, на-дання пільг воякам УПА.
В сільському господарстві
Станом на 25 травня по всіх категоріях господарств Пустомитівщини підготовлено під сільсько­господарські культури 19858,0 га (92,4%) грунту, з яких засіяно та засаджено 19822,0га, що стано­вить 92,3 % до завдання, у т.ч.: ярих зернових 6573 га ( 82,8%). Серед іншого с/г підприємствами посіяно 229га (87,7%) багато­річних трав, 255 га( 101,6%) кукурудзи на зелений корм, 165,0га (38,2%) сої.
В бібліотеках району
До 90- річчя від дня народ­ження Папи Римського Івана Пав­ла П (Кароля Войтили) в бібліотеках централізованої бібліотечної системи Пустомитівщини відбу­лися християнські бесіди «Глибокі істини, над якими випадає дума­ти...».
Низку заходів проведено в бібліотеках і до Дня слов'янської писемності і мови, серед яких: книж­кова виставка з оглядом літерату­ри «Молитва до мови на вівтарі часу», турнір ерудитів «В джере­лах слова - душі криниця» .
Відділ з питань внутріш­ньої політики, зв'язків із засобами масової інформації та громадськістю
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 723 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com