Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Березень » 25 » Діяльність органів влади на місцях
15:31
Діяльність органів влади на місцях
З метою забезпечення цільового використання коштів субвенції з обласного бюджету, виділеної на погашення кредиторської заборгованості Зимноводівській сільській раді на будівництво каналізаційних мереж і споруд, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №227, Зимноводівській сільській раді виділено на зазначені цілі кошти в сумі 155 615 гривень.

За рахунок субвенції, виділеної з обласного бюджету на погашення кредиторської заборгованості по виконанню програм в галузі сільського господарства, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №226, управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації виділені кошти в сумі: 30 337 грн. - на виконання Програми підтримки технічного забезпечення сільськогосподарського виробництва; 10 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині часткового відшкодування витрат, пов’язаних із штучним осіменінням маточного поголів’я ВРХ та свиней у господарствах усіх форм власності);

34 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині здешевлення вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів).

Державною податковою інспекцією у Пустомитівському районі спільно із управлінням Пенсійного фонду проведено семінар для платників податків, з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України.

В ході семінару, серед інших, порушувалися питання відносин влади та бізнесу, конкурентоспроможності податкової системи, взаємодії платників і податкових інспекторів, здійснення контролю за сплатою податків, порядку та термінів подання звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, реєстрації платників податків в ДПІ, подання звітності в електронному вигляді засобами Інтернет, спрощеної системи оподаткування.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 762 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com