Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Травень » 31 » "ЦІННОСТІ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ДЕМОКРАТІЇ" - Новий крок молодих християнських демократів до змін в Україні
10:10
"ЦІННОСТІ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ДЕМОКРАТІЇ" - Новий крок молодих християнських демократів до змін в Україні

 13-17 травня 2010 року в с.Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області молоді християнські демократи з усієї України проходили навчальний тренінг-семінар на тему: «Цінності християнської демократії». Тренінг проводив доктор Норберт Нойхаус, автор книжки «Цінності християнської демократії», відомий лектор, громадський діяч, представник Фонду Роберта Шумана в Україні та Молдові.

Метою тренінгу було ґрунтовно теоретично підготувати актив «Християнсько-Демократичного Союзу Молоді» до проведення таких тренінгів та семінарів у себе в областях, обмін досвідом у впровадженні християнських цінностей в повсякденне життя на прикладі країн Європейського Союзу.

Християнських демократів на чолі з їхнім Головою, Олександром Куриленком гостинно прийняла церковна громада, на час навчання було створено всі умови для плідної роботи та відпочинку.

Львівську обласну організацію «Християнсько-Демократичного Союзу Молоді» представляв її Голова – Станіслав Соха, а також Голови Пустомитівського та Сихівського районних осередків – Андрій Жидачек та Павло Попович.

Основними темами, які розглядали під час тренінгу були політика в християнському розумінні, свобода, субсидіарність і солідарність як основні принципи християнської демократії, питання загального блага, соціальної ринкової економіки, глобалізації, корупції, власності, змісту і суті праці, терпимості, етики, стабільного розвитку суспільства.

Ноберт Нойхаус був дуже задоволений проведеним тренінгом, запросив кількох найактивніших молодих християнських демократів влітку відвідати Німеччину, зокрема місто Трієр, для того щоб побачити як втілюються християнські принципи на практиці.

Також п.Нойхаус пообіцяв восени приїхати до Львова і провести аналогічний тренінг-семінар для активу Львівської обласної молодіжної організації «Християнсько-Демократичний Союз Молоді».

    Висловлюєм глибоку вдячність за надзвичайно гарно організований захід Голові Всеукраїнської Молодіжної Громадської Організації «Християнсько-Демократичний Союз Молоді» Олександру Куриленку, а також заступнику Голови Львівської обласної організації партії «Християнсько-Демократичний Союз» з молодіжних питань п.Ярославу Процайлу за фінансову підтримку.

 Доктор Норберт Нойхаус - німецький економіст, спеціаліст в області міжнародного ринку та торгівлі, підприємництва та права. Вивчав економіку в університеті Фрідріха Вільгельма (Бонн) і у Сорбонні.

Працював у різноманітних міжнародних підприємствах та організаціях. У 1989-1999рр. віце-мер міста Трієр (Німеччина) з питань економіки.

Праця «Цінності християнської демократії» виросла з лекцій, які Норберт Нойхаус читав перед молодіжною аудиторією.










Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1292 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com