П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: zhyvchek  
Форум » Наше Місто » Чорний список міста » ЗРОБИМО ЧИСТКУ ПОЛІТИКІВ ЛЬВІВЩИНИ (ЗРОБИМО ЧИСТКУ ПОЛІТИКІВ ЛЬВІВЩИНИ)
ЗРОБИМО ЧИСТКУ ПОЛІТИКІВ ЛЬВІВЩИНИ
londoДата: Середа, 08.09.2010, 13:36 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Родичі Кмітя й далі працюють у Львівській облдержадміністрації
Як приклад для початку варто пригадати 2008 рік. Саме тоді посаду начальника управління у справах сім’ї та молоді обійняв, без конкурсу, «порист» Андрій Рожнятовський – близький до тодішнього голови ЛОДА Миколи Кмітя.
З приходом Андрія Рожнятовського в управління у справах сім’ї та молоді розпочалася «чорна смуга». Його керівник – недосвідчений політик та неефективний менеджер, людина, яка опинилися у політиці випадково продовжує нищити своїм непрофесіоналізмом усе, що знаходиться у його підпорядкуванні. На хвилі Помаранчевої революцію Рожнятовський «знайшов» своє місце у львівській політиці, ставши депутатом обласної ради. Свого часу А. Рожнятовський довів до фінансової неспроможності ЛКП «Зелений Львів». Сьогодні ж він другий рік нищить, молодіжну галузь області – управління у справах сім’ї та молоді, яке є стрижнем української держави для побудови майбутнього здорового суспільства.
За час його керівництва управління все більше відривається від молоді, все менше заходів в інтересах молоді. Поряд з тим Андрій Рожнятовський знаходить методи заробітку в управлінській роботі – організовуючи нечисленні заходи, він вмудряється відмивати державні кошти, а апарат управління змушує готувати неправдиві звіти. Якщо переглянути видатки управління за отримані послуги, стає очевидно та наочно, що суми завищені, а в деяких випадках в декілька разів.
Структури управління ледь виживають(немає паперу, канцтоварів, борги за використання транспорту та комунальні послуги тощо), оскільки А. Рожнятовський не лобіює інтересів галузі перед губернатором. З приходом нового керівника області здавалося, що все мало б змінитися. Але ні! Андрій Рожнятовський і надалі «працює» на благо молоді, «читай своє благо». Ще й урядова, чисто технічна, акція з видачі посвідчення багатодітних сімей стала в нагоді, аби пропіарити себе перед Василем Горбалем та з метою знову пролізти в депутати. Поряд з тим для отримання додаткової підтримки у ОДА створив «родинно-дружню» Молодіжну раду, членами якої стали молодіжні громадські організації, більшість яких є кишеньковими.
Будучи депутатом обласної ради та членом постійної земельної комісії теж працює на себе, беручи участь в тих засіданнях які доповнюють його кишеню, одночасно з тим пробуючи підлизатися до якоїсь політичної сили, підлабузно голосує чи відкликає свій голос за ті рішення, що суперечать його позиціюванню як патріота та галичанина.
Роботою управління у справах сім’ї та молоді незадоволенні і у самій ОДА. Так, на колегії облдержадміністрації 29 липня цього року наголошувалося на незадовільній роботі управління. В цій структурі ОДА є найбільша кількість протермінованих документів вищих органів влади, листів міністерств.
Зважаючи на вище зазначені недоліки роботи Андрія Рожнятовського і його подальшу здатність лише погіршувати ситуацю в управлінні, звертаємо Вашу увагу на цій «особі» і запрошуємо небайдужих долучитися до чистки львівської політики від таких псевдополітиків, які лише нищать імідж Львівщини, як колиски української демократії та свободи. Відновимо Львівщину, щоб її знову ж таки називали Українським П’ємонтом.
 
Форум » Наше Місто » Чорний список міста » ЗРОБИМО ЧИСТКУ ПОЛІТИКІВ ЛЬВІВЩИНИ (ЗРОБИМО ЧИСТКУ ПОЛІТИКІВ ЛЬВІВЩИНИ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Created by Skip © thebestvova@gmail.com