П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Травень » 9 » У Львові нетверезий водій чинив непокору інспекторам ДАІ, аби не потрапити на медосвідчення.
19:37
У Львові нетверезий водій чинив непокору інспекторам ДАІ, аби не потрапити на медосвідчення.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області.

Інцидент стався 7 травня під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на перехресті вулиць Дністровська - Липова Алея інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Пежо-309», яким керував 47-річний житель Пустомитівського району.

Характер поведінки водія та різкий запах алкоголю свідчили про те, що чоловік кермував транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На прохання пред’явити документи (посвідчення водія та реєстраційні документи), водій категорично відмовився це робити. Після цього йому було запропоновано поїхати на медосвідчення.

Однак, під час слідування на медосвідчення затриманий висловлювався нецензурною лайкою в сторону працівників міліції, чинив їм фізичну непокору, шарпав за форму та навіть намагався втекти.

Проте у результаті цього випадку, порушника таки було доставлено на медосвідчення, де отримані результати стали підтвердженням того, що водій перебував за кермом, будучи напідпитку.

Автомобіль було поставлено на арештмайданчик, а водія після проходження медосвідчення – доставлено у Сихівський райвідділ міліції.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 693 | Додав: Vova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com