Четвер, 28.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Липень » 26 » ЗМІ: Ющенко піде на вибори по округу у Львівській області
12:33
ЗМІ: Ющенко піде на вибори по округу у Львівській області

Ющенко може піти на вибори по мажоритарному округу

Екс-президент України Віктор Ющенко піде на вибори по одному з мажоритарних округів у Львівській області, повідомило джерело газети Сегодня.
Як пише Сегодня, це буде один з трьох округів у Львівській області - з центрами у Яворові, Пустомитах або Стрию: у першому турі президентських виборів 2010 року Ющенко був там лідером, набравши 35-38% голосів.
Нагадаємо, глава виконкому партії Наша Україна Сергій Бондарчук оголосив про рішення політради не включати до виборчого списку на парламентських виборах колишніх високопоставлених чиновників, у тому числі і лідера партії, екс-президента Віктора Ющенка.
Член президії партії Лілія Григорович у коментарі газеті Ъ-Украина спростувала слова Бондарчука. "Таке рішення навіть не виносилося на голосування, ми за нього не голосували!" - заявила Григорович. Вона додала, що питання, кому йти на мажоритарні округи, не слід обговорювати до прийняття нового закону Про вибори, що пропонує змішану виборчу систему.
"Поки немає навіть предмета розмови! Надіслати колишніх чиновників від партії на мажоритарні округи - це просто думка, яку висловив в одному з телевізійних ефірів голова політради партії Валентин Наливайченко", - сказала депутат.

За матерiалами: Сегодня, КоммерсантЪ-Украина
Категорія: Держава та політика | Переглядів: 806 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com