Середа, 17.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Серпень » 5 » «ВКонтакте» продано за $111 млн
10:13
«ВКонтакте» продано за $111 млн
Дуров продав соцмережу «ВКонтакте» за $111 млн
    Згідно з інформацією, яка з’явилася в зарубіжних ЗМІ, гендиректор соціальної мережі «ВКонтакте» Павло Дуров продав акції соцмережі за 111 млн доларів. Покупцем, судячи з повідомлення, став холдинг Mail.Ru Group. Варто зазначити, що з цим холдингом у Дурова вже давно склалися досить напружені стосунки.
     На даний момент, стало відомо, що Mail.ru Group володіє вже 39,99% акцій «ВКонтакте», раніше майже 8% акцій належали Дурову, Як повідомила прес-служба Mail.Ru Group, холдинг реалізував останній з опціонів на купівлю частки в «ВКонтакте» ще в липні нинішнього року, придбавши 7,44% акцій за 111,7 мільйонів доларів.
    Раніше повідомлялося, глава Mail.ru Group Дмитро Гришин офіційно визнав, що холдинг вважає доцільним об’єднати належні йому соціальні мережі «Однокласники» і «Вконтакте».
«Об’єднання було б доцільно, враховуючи конкуренцію, що посилюється між російськими мережами та міжнародними майданчиками», – сказав він на конференції «Російський інтернет-форум».
    Холдинг Mail.ru Group повністю контролює «Одноклассники», також у нього є соцсервіс «Мой Мир», інтегрований в портал Mail.ru.
 
Джерело: ТСН.
Категорія: Світ | Переглядів: 917 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com