Вівторок, 19.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2012 » Лютий » 16 » Селяни із приміських Сокільник вимушені добиратися до Львова пішки
12:50
Селяни із приміських Сокільник вимушені добиратися до Львова пішки
Мешканці села Сокільники досі не мають прямого маршруту до Львова. Про це вони повідомили, зателефонувавши на «гарячу лінію» телеканалу ZIK.

Нагадаємо, ще 3 лютого в прямому ефірі телеканалу ZIK начальник управління розвитку інфраструктури Львівської облдержадміністрації Володимир Корпан пообіцяв відкоригувати та відновити транспортний рух в Сокільниках. Пообіцяв, але слова свого так і не дотримав. Селяни досі вимушені доїжджати транзитними автобусами з міста Пустомити на таксі, а то й ідуть пішки. Усе тому, що село, розташоване між двома трасами Стрий-Львів та Львів-Пустомити, залишилось без транспортної розв’язки.

«Живу біля дороги недалеко, бачу, як усі ідуть пішки, несуть маленьких дітей, ще дошкільного віку на руках, замотаних», – розповіла Марія Тарнавчик, голова виборчої комісії с. Сокільники.

До транспортної реформи через Сокільники курсувала маршрутка №71, але тепер і вона їздити перестала. Новий маршрут сільраді пообіцяли погодити ще в грудні минулого року.

«Кажуть, ніяк те питання не можна вирішити, бо маршрут не рентабельний. Я й не знаю, що робити, коли мені в обласній адміністрації сказали: «Ви можете вирішити питання і купити свої автобуси», – розгублено каже Михайло Криса, сільський голова с. Сокільники.

Натомість у Львівській облдержадміністрації запевняють: через Сокільники курсує аж п’ять автобусів, а з часом їх буде дванадцять. А як саме вони курсують і чи ходять взагалі, має знати міськрада Львова.

Докладніше дивіться у програмі новин «Огляд дня» о 12:00 та 21:00 на телеканалі ZIK.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 2521 | Додав: НАТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 fedevitch  
0
Та.... хай нас 141 возить, а то до своєї не доживемся ((( всі депутати при машинах - їм наші скарги десь... sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com