Четвер, 28.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Листопад » 2 » Результати місцевих виборів опублікують в Твіттері
13:25
Результати місцевих виборів опублікують в Твіттері
Про можливі порушення та попередні результати на місцевих виборах в Україні 31 жовтня можна буде дізнатися через інтернет-сервіс Twitter.

Цим займатимуться громадські активісти та журналісти, повідомляє Німецька хвиля.

За ходом  місцевих виборів в українських регіонах спостерігатимуть більше сотні журналістів та представників громадськості.

Їхні короткі повідомлення, які вони відправлятимуть телефоном чи за допомогою комп'ютера безпосередньо з місця події, можна буде прочитати на спеціальному сайті www.electua.org.

Його започаткували громадські активісти ще на минулих президентських виборах. Ініціатива виявилася настільки успішною, що на місцевих виборах Twitter-трансляцію вирішили вдосконалити та продовжити, сказав програмний директор громадської організації "Інтерньюз-Україна" Андрій Кулаков.

Ініціатор ідеї визнає, що Twitter-трансляція має свої недоліки, бо в інтернеті в режимі он-лайн важко перешкодити зловживанням і повідомляти неправдиву інформацію, адже в Twitter може писати кожен.

Але кожне повідомлення охочі можуть перевірити у журналістів, які працюватимуть на місцях. Всі їхні телефони будуть на сайті.

Про свою ініціативу ініціатори проекту повідомили всіх офіційних спостерігачів та міжнародні спостережні місії, яких в Україні цього разу буде обмаль.

Спостерігачі, слідкуючи за Twitter-трансляцією українських виборів, пізніше можуть побачити повну картину того, як голосування відбувається в регіонах.

Пріоритетними у Twitter-трансляції будуть Одеська, Запорізька, Луганська, Тернопільська та Житомирська області. Водночас повідомлення будуть і з інших міст і регіонів.

Категорія: Світ | Переглядів: 1277 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com