Четвер, 18.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Листопад » 29 » Помер актор Леслі Нільсен
10:59
Помер актор Леслі Нільсен

Популярний американський актор Леслі Нільсен, відомий своїми комедійними ролями у фільмах «Аероплан!» і «Голий пістолет» помер у віці 84 років.

Як повідомив агент актора Джон Келлі, Нільсен помер в лікарні, розташованій неподалік від свого будинку в місті Форт-Лодердейл, штат Флорида, де він проходив лікування від запалення легенів, – передає ТСН.

«Він просто заснув і помер. Він був по-справжньому гарною людиною. Він був дуже турботливим, завжди природним і трохи кумедним. У Нільсена було добре серце», – сказав племінник актора в одному з інтерв’ю для ЗМІ, додавши, що Леслі для нього був найкращим другом.

Канадець за походженням, Нільсен приїхав підкорювати Голлівуд в середині 1950-х років, будучи вже відомим драматичним актором в Нью-Йорку, де він грав у популярних телесеріалах.

Його високий зріст, виразне обличчя і багата міміка одразу зробили Нільсена одним з найбільш затребуваних голлівудських акторів, проте спочатку йому діставалися в основному незначні ролі.

Кінематографічна кар’єра актора почалася з серйозних драматичних ролей, хоча його колеги по знімальному майданчику завжди наголошували, що за кадром Нільсен мав славу великого жартівника.

Його справжнє акторське амплуа було розкрито після виходу в 1980 році на екрани фільму «Аероплан!», що став хітом міжнародного кінопрокату. З тих пір Нільсен зіграв у понад трьох десятках фільмів.

Актор продовжував активно зніматися, незважаючи на похилий вік. Останній фільм за його участю, «Дуже страшне кіно – 5», повинен вийти в прокат 2011 року.

Категорія: Світ | Переглядів: 1044 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com