П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Серпень » 4 » Найбільше в дива вірять діти. Ми ж дорослі ..........
10:56
Найбільше в дива вірять діти. Ми ж дорослі ..........
     Найбільше в дива вірять діти. Ми ж дорослі за суєтою повсякденних справ втрачаємо віру у те, що навколо нас відбувається безліч див. Відповідно пропускаємо найцікавіші події у своєму житті. Ще Олександр Довженко у творі „Зачарована Десна” писав, що вміння „бачити зорі у калюжах” – надзвичайний дар людини. Звичайно, не треба годинами вдивлятися у брудну воду калабань, щоб побачити щось дивовижне. Достатньо лише бути готовим повірити у диво.
      У сім’ї стоматологів, а саме у Хімки Володимира та Ірини які проживають у с. Чижки уже другий рік поспіль у домашніх умовах проживає лелека.
   П.Ірино,скажіть будь ласка як трапилось так що лелека залишився зимувати у вас?
   - приблизно 2 роки назад на нашому подвір’ї молода сім’я лелек звила гніздо. Згодом у них вилупилось троє пташат за котрими вони дбайливо доглядали навчали літати. Коли прийшов час відлітати в теплі краї то одне пташа залишилось, ми його не чіпали з чоловіком в надії на те що батьки повернуться за ним, але якось воно злетіло і впало на землю коло гнізда. Я звісно перелякалась і викликала ветеринара аби він його оглянув. Виявилось що у птахи не розвинуті м’язи крил,тому високо кружляти в небі він не може. Порадившись з чоловіком ми вирішили залишити його у себе в надії що весною прилетять його батьки і приймуть до себе.
    А чим ви його годували під час зими,адже у нього є певний раціон якого дотримуватись зимою майже не можливо ,погодні умови не дозволяють?
   - так звісно.. порадившись з ветеринаром чоловік впродовж зими годували його свіжомороженою рибою та м’ясом. Також він як справжній українець полюбляє шматочки сала.
    Скажіть як зараз почувається лелека?І чи прилітала його сім’я за ним? 
  Незважаючи на те, що більшість боїться стоматологів, лелека нам дуже довіряє (усміхається). Спокійно ходить по подвір’ї,подекуди навіть їсть з рук. Так прилітала але на превеликий жаль вони його не прийняли, відганяли від себе.
    І на завершення, скажіть чи він і надалі буде залишатися у вас?
   Ми з чоловіком надіємося що він знайде собі пару і відлетить. Лелека може залишатися в нас стільки часу стільки хоче адже він не створює нам ніяких проблем. Ми раді за ним доглядати.
   Це видно. Ці птахи довірять тільки по істині добрим людям,а свої гнізда вони майструють тільки на тих оселях де панує добро і порядок.

Розмовляла
Юлія Cкиб’як
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1174 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com