Вівторок, 16.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Листопад » 9 » На Пустомитівщині теж керівники із фальшивими дипломами, – відео
19:17
На Пустомитівщині теж керівники із фальшивими дипломами, – відео

У Львові за цей рік виявили близько півсотні фальшивих дипломів. Але якщо у Львівській мерії про хід перевірки дипломів своїх працівників час від часу інформують, у обласній адміністрації з цього приводу – тиша.

Про це йшлося в новинах «Огляду дня» на телеканалі ZIK.

Екс-губернатор Львівщини Михайло Цимбалюк 2 вересня доручив перевірити дипломи чиновників облдержадміністрації. Тоді і серед посадовців обласного рівня почали виявляти підроблених магістрів. А іноді вони не доходили в своєму навчанні навіть до цього освітнього рівня.

Наприклад, чоловік, який звернувся до журналістів ZIK, переконує: нинішній голова Пустомитівської райадміністрації Ігор Чопко справжнього диплома про вищу освіту не має. «Я з ним разом навчався в педінституті, і він сам вихвалявся потім, що диплом він купив. Він там на стаціонарі навчався, а потім його вигнали чи він перевівся на заочний. І він так і не встиг довчитися», – розповів чоловік.

На офіційному сайті Пустомитівської райдержадміністрації вказано – Ігор Чопко вищу освіту здобував лише 3 роки. Навчався у Дрогобицькому педуніверситеті. Журналісти «Огляду дня» звернулися із запитом до цього вишу. Та офіційної відповіді наразі не отримали. Телефоном із Дрогобицького педагогічного університету повідомили – Ігор Чопко вступив у 1993 році, в 1995 перевівся на заочне відділення. У 1997 році Ігоря Чопка відрахували з університету, потім він поновлювався. Врешті – за два роки отримав диплом спеціаліста, спеціальність – «історія».

Сам Ігор Чопко на пояснення часу для журналістів не знайшов. «Інститут, Дрогобицький. Це було давно. Зачекайте, в мене комісія у справах дітей, ви розумієте чи ні, ну, перепрошую…», – сказав Чопко.

Тим часом в облдержадміністрації з 2 вересня перевіряють дипломи всіх посадовців.

Як повідомив керівник відділу кадрової роботи ЛОДА Ігор Гарматій: «Всі дипломи кандидатур, які подаються на голів райдержадміністрацій, проходять спецперевірку в тому числі і Пустомитівської райдержадміністрації. Перевірку здійснює Адміністрація Президента, Головдержслужба. З відповідністю, як вони пройдуть відповідну спецперевірку, проводять призначення на відповідну посаду. Тобто, якщо немає диплома, я думаю, що призначення б не відбулося».

У відділі кадрів не змогли сказати, скільки дипломів перевірили і чи всі вони справжні. Тим часом журналісти з’ясували: є неточності і в біографічній довідці заступниці голови Львівської ОДА Ольги Гузар. Вчитель української мови та літератури – пише вона про себе. Однак на запит журналістів «Огляду дня» з Дрогобицького педуніверситету відповіли – посадовець здобувала освіту російського філолога. Ольга Гузар відповідати, чому вказала про себе неточну інформацію, відмовилася.

«І що? І що з того? Ще раз повторюю: я не встидаюся ні своєї освіти, ні того навчального закладу, де я вчилася», – сказала Гузар.

Керівник відділу кадрової роботи ЛОДА Ігор Гарматій додав: «Відповідно до наших документів, які знаходяться в особовій справі, Гузар Ольга Володимирівна закінчила Дрогобицький педінститут за спеціальністю російська мова та література».

Керівник прес-служби Львівської ОДА Роксолана Шейко запевнила: на сайті, вказуючи фах заступниці львівського губернатора, просто помилилися.

Джерело: http://zik.ua/
Категорія: Держава та політика | Переглядів: 1998 | Додав: 30_cent86 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com