П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Вересень » 13 » Хто на волейбол?
14:12
Хто на волейбол?
Організація Християнсько-Демократичний Союз Молоді (ХДСМ) провела змагання з волейболу.

      На прикінці  серпня присвячені до закінчення прекрасної пори, яка зветься «Літо», у цих змаганнях брали участь дворові команди міста Пустомит. Команди складались з найактивнішої молоді міста. За останній місяць літа було проведено три турніри. Таким чином було вибрано команду – переможець. Бажаючих прийняти участь у змаганнях з волейболу або просто підтримати знайомих і друзів виявилось багато. Це дуже радує Пустомитівську організацію ХДСМ, яка провела ці змагання з надією на підтримку та розвиток молодого покоління. відбулися змагання з волейболу

   Глова Пустомитівської РО ХДСМ Андрій Жидачек розповів, що кожного вечора на стадіоні «Будівельник» збираються хлопці і дівчата, які грають волейбол, футбол, бамбінтон. Молоді, яка бажає активно і здорово проводити час, в Пустомитах багато. Організація ХДСМ зрадістю підтримує ініціативу молодих і активних людей і закликає всіх бажаючих брати участь у всіх подальших змаганнях і турнірах, які будуть проводитись і надалі.

На прикінці  вересня ми плануємо ще провести один турнір серед шкільних комад.

    Довідка: Усі турніри і змагання відбуваються за підтримки та фінансування депутата Пустоитівської РДА від ХДС п. Процайла Я.Є. А також дякую  за підтримки Пустоитівської молодіжної організації  ХДСМ, які доклались до цих змагань зібравши кошти, щоб придбати волейбольну сітку та м’яч а саме: Гуріна Наталя, Гук Христина, Дуць Олег, Лісний Ярослав, Ілларіонов Любомир, Кирилейз Назар, Климко Оля, Чура Микола, Панькевич Іра,  Іванишин Богдан, Заєць Ігор, Шевців Роман, Серняк Любомир, Літинець Володимир, Вениляк Станіслав, Янишин Мар’яна.

Таня Лаврикович.



Категорія: Спорт | Переглядів: 1921 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com