Четвер, 28.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Серпень » 1 » ДОПОВНЕННЯ. Держкомзем у Пустомитах підпалили умисно, – міліція
12:09
ДОПОВНЕННЯ. Держкомзем у Пустомитах підпалили умисно, – міліція
Унаслідок пожежі у приміщенні управління Держкомзему у Пустомитівському районі Львівщини згорів кабінет і частина приймальні начальника. Частина документів згоріла повністю, інша частина пошкоджена.

Про це 1 серпня у коментарі ЗІКу повідомив начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.
«Згорів кабінет і частина приймальні керівника. Згоріли документи, частина документів була пошкоджена. Зараз з’ясовується, які саме документи згоріли. Але не всі документи згоріли, як про це пишуть деякі ЗМІ», – повідомив Харчук.
З його слів, є всі ознаки умисного підпалу приміщення Держкомзему у Пустомитах. «Була просвердлена віконна рама. З місця вилучена пляшка з-під горючої суміші – що саме там було скажуть експерти. Буде проведено низку експертиз», – зазначив Харчук.
Щодо того, хто і з якою метою міг підпалити приміщення Держкомзему у Пустомитах, речник обласної міліції сказав: «Версій може бути дуже багато. Якщо вдасться встановити людину, яка це вчинила, вона скаже, з якою метою це зроблено».
Харчук зазначив, що приміщення не охоронялося, його вікна виходили у малолюдне місце.
Зазначимо, Пустомитівський район знаходиться навколо Львова, отож земля у цьому районі є однією з найдорожчих в області.
 
джерело: ЗІК
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 938 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 zhyvchek  
0
[size=12]Як повідомили у ЦП УМНС у Львівській області, вогнем знищено меблі, комп’ютерну техніку та документацію на площі 12 м2. Збитки: встановлюються. Врятовано: будівлю та майно на суму – 300 000 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні сторонньою особою.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com