П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Місцеві новини
Вчора 07.05.2011р в м. Пустомити ,на центральній вулиці близько 22.00 водій таксі збив 2-х дівчат, 1994 р народження.  Серед яких одна з постраждалих зараз знаходиться в Пустомитівській лікарні .


За словами подружки постраждалої:

 Ми вже верталися додому...тут Марта (ім`я змінено) дзвонить...каже шо аварія....Оля (ім`я змінено) вся в крові...ледве стоїть....не знаю як то вони так....ну Марті майже нічо....тільки ноги в синяках...

 Водій таксівки запевняє, що постраждалі переходила дорогу у невстановленому місці. Тому, мовляв, потрапила під колеса.Правоохоронці це перевіряють.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 812 | Додав: Vova | Дата: 08.05.2011 | Коментарі (2)


Лікарі мають сумнів, що це було зґвалтування
Шестикласниця стала... мамою Надії Дейнеці (прізвище та ім’я з етичних міркувань змінено. – Авт.) – 12 років. Маленького зросту, білява, світлоока. Вона ще не навчилася користуватися косметикою, ходити на підборах. Вона – учениця шостого класу. Але вона – вже мама...

Хто батько дитини – невідомо. Принаймні такою є офіційна версія. Дівчинка каже, її зґвалтували. Сталося це наприкінці серпня, коли дівчинка поверталася ввечері додому. Ґвалтівників було троє – нападники вдарили школярку по голові і затягнули у кущі. Лікарі припускають, що історія ця – вигадана, що розбестити неповнолітню міг хтось з її оточення, однак незручних запитань воліють не ставити.

Те, що з її тілом відбуваються дивні трансформації, підліток помітила лише у жовтні. «У мене припинилися місячні. А ще – кожного ранку нудило і живіт почав рости. Знала, що вагітна, але мамі не казала – боялася, – зізнається Надя. – Потім таки наважилась і про все їй розповіла. Поїхали ми з нею УЗД робити. Лікар оглянув мене і сказав, що вже пізно – доведеться народжувати. Я тоді ще більше злякалася».

Дівчинка ходила до школи до сьомого місяця вагітності. Каже, спочатку на неї дивилися косо, а потім – вже й не зважали. Дитину на облік не ставили – медики «познайомилися» з юною мамою, коли у неї… почалися перейми. Повезли Надю у Пустомитівську районну лікарню. Побачивши, що породілля – 1999 року народження, скерували у Львівську обласну клінічну лікарню.

Заопікувався маленькою мамою завідувач пологового відділення Зеновій Стах. Лікар не може надивуватися – бачив всяке, бувало, розроджував 14-річних, але цей випадок вважає унікальним.

«Пологи, які тривали стандартні три години 15 хвилин, пройшли без ускладнень. Народилася здорова дівчинка вагою 2,150 кг, зростом 48 см», – каже лікар-акушер-гінеколог Олеся Кузьо. «І це, незважаючи на те, що Надя і фізично, і психологічно не була готовою до материнства, – додає завідувач відділення патології вагітності Віра Паєнок. – Дитинка з’явилася на світ дрібненькою, бо її мама недоїдала».

Що цікаво: на початку травня 36-річна бабуся – матір Надій ... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1377 | Додав: Vova | Дата: 15.04.2011 | Коментарі (0)


Працівники Пустомитівського райвідділу міліції притягають до відповідальності 43-річного львів'янина. Чоловік фактично "здер" з автодороги біля села Кротошин 50 тонн асфальту і  гравію на загальну суму 30 000 гривень.

Тож міліція його притягує за крадіжку асфальтового покриття. "Йдеться за дорогу, яка належить тамтешній фабриці, -- пояснює заступник начальника Сергій Папуш. -- Підприємство продавало деяке обладнання, а чоловік без ніяких документів взявся продавати ще й верхній шар асфальту. На цьому ми його спіймали".

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 707 | Додав: Vova | Дата: 15.04.2011 | Коментарі (0)

ПУСТОМИТІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ
Пустомитівська центральна районна лікарня в своїй діяльності підпорядковується Головному управлінню охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, є самостійним лікувально-профілактичним закладом – юридичною особою зі своєю печаткою, Статутом. Планування діяльності, фінансування, оснащення медичною апаратурою і майном проводиться у відповідності до встановлених вимог та норм чинного законодавства.

Пустомитівська центральна районна лікарня почала здійснювати свою діяльність у 1973 році ставши правонаступником районної лікарні на вул.. Глинській у приміщенні колишньої панської садиби. Вагомий вклад в розвиток та формування інфраструктури Пустомитівської центральної районної лікарні внесли такі відомі головні лікарі як Волчанський Зеновій Степанович (роки праці 1964-2000), Федина Ярослав Іванович (роки праці 2000-2010).

З жовтня 2010р. Пустомитівську центральну районну лікарню очолює лікар вищої категорії Лабай Іван Михайлович.

Лікувально-діагностичною роботою керують заступник з лікувальної роботи Книш Михайло Степанович, з медичного обслуговування населення Горинь Олександр Степанович, з материнства та дитинства Цебак Федір Семенович, з експертизи тимчасової непрацездатності Мамчур Олена Олександрівна.

Фінансово-господарську роботу лікарні забезпечують головний бухгалтер Сарахман Ярослава Ярославівна, начальник відділу кадрів Комаровська Галина Михайлівна, провідний економіст Лаврик Зоряна Мирославівна, завідувач господарством Литвинюк Іван Оксентійович, інженер з охорони праці Божко Надія Євгенівна, головний інженер Паненко Тарас Станіславович, головний енергетик Цибульський Юрій Вікторович.

Пустомитівська центральна районна лікарня має в своїй структурі одну районну лікарню, одну міську лікарню, 4 лікарські амбулаторії і 16 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини. Така розширена структура дає можливість надавати ефективну медичну допомогу практично кожному жителю Пустомит та Пустомитівського району.

Пустомитівська центральна районна лікарня обслуговує м. Пустомити, смт. Щирець та 91 село та 9 хуторів. На території Пустомитівського району проживає – 111 997 чол., з них міського – 1 4683 чол., сільського – 9 7314 чол.

Основними напрямками роботи Пустомитівської центральної районної лікарні є надання первинної медико-санітарної допомоги, спеціалізованої амбулаторної допомоги, консультативно-діагностичної медичної допомоги, спеціалізованої стаціонарної допомог ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 2145 | Додав: НАТ | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Прийом громадян

19 квітня 2011р. з 10.00 до 13.00 годин відбудеться особистий прийом громадян головою Пустомитівської районної ради.

* Щоб взяти участь в особистому прийомі громадян головою районної ради потрібно попередньо записатись, зателефонувавши за номером (0 32 30) 4-12-56 begin_of_the_skype_highlighting (0 32 30) 4-12-56
посилання :http://pustomyty-rada.gov.ua/

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 736 | Додав: НАТ | Дата: 08.04.2011 | Коментарі (0)

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1097 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.04.2011 | Коментарі (0)

Протягом лютого 2011 року масових зібрань та акцій з приводу діяльності Президента України та Кабінету Міністрів України на Пустомитівщині не спостерігалося.

10 лютого, з робочим візитом, в Пустомитівській райдержадміністрації побував представник Адміністрації Президента України, куратор Львівської області Володимир Бачигін, у супроводі начальника організаційного відділу апарату облдержадміністрації Віталія Зубка. В.Бачигін поспілкувався з керівництвом та працівниками райдержадміністрації, її структурних підрозділів, у т.ч. головою райдержадміністрації І.Чопком, поцікавився питаннями життєдіяльності органу виконавчої влади та оглянув умови праці державних службовців, зустрівся з керівництвом районної ради.

3 лютого районну раду відвідав голова обласної ради О.Панькевич. Керівник облради поспілкувався з керівництвом району, у т.ч. головою районної ради В.Бабієм, його заступником І.Мудрим, головою райдержадміністрації І.Чопком, депутатом обласної ради від Пустомитівщини Я.Мудрим та зустрівся з керівниками підприємств спільної комунальної власності територіальних громад області, провів особистий прийом керівників та представників органів місцевого самоврядування району, громадян.

... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1290 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

З метою забезпечення цільового використання коштів субвенції з обласного бюджету, виділеної на погашення кредиторської заборгованості Зимноводівській сільській раді на будівництво каналізаційних мереж і споруд, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №227, Зимноводівській сільській раді виділено на зазначені цілі кошти в сумі 155 615 гривень.

За рахунок субвенції, виділеної з обласного бюджету на погашення кредиторської заборгованості по виконанню програм в галузі сільського господарства, згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка від 17 березня 2011 року №226, управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації виділені кошти в сумі: 30 337 грн. - на виконання Програми підтримки технічного забезпечення сільськогосподарського виробництва; 10 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині часткового відшкодування витрат, пов’язаних із штучним осіменінням маточного поголів’я ВРХ та свиней у господарствах усіх форм власності);

34 000 грн. - на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва (в частині здешевлення вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів).

Державною податковою інспекцією у Пустомитівському районі спільно із управлінням Пенсійного фонду проведено семінар для платників податків, з питань роз’яснення норм Податкового кодексу України.

В ході семінару, серед інш ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 759 | Додав: zhyvchek | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (0)

Днями минає сто днів з часу, відколи новообраний міський голова Пустомит Ростислав ЯРЕМА приступив до виконання своїх обов'язків. Звичайно, це надто корот­кий період, аби говорити про системні зміни чи разючі досягнення. Однак сьогодні у розмові з кореспондентом «Голосу народу» Ростислав Ярема звітує перед громадою, що довірила йому обов ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1505 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

       Шановний  Ростиславе Олександровичу!

       Прийміть щиросердечні вітання з 40-річчям від дня народження! Ваш професіоналізм, послідовна та наполеглива праця вносить вагомий внесок у розвиток органів виконавчої влади, забезпечуючи повагу серед колег. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

         Нехай доля шле Вам доб ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 915 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.03.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com