Четвер, 18.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Вересень » 29
Прем’єр-міністр України Микола Азаров візьме участь в урочистому відкритті дитячого садочку у селі Зимна вода біля Львова, яке відбудеться 14 жовтня цього року. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький, передає кореспондент УНН .

Володимир Губицький оглянув завершення будівельних робіт дитячого садку в селі Зимна Вода Пустомитівського району на 150 дітей, відкриття якого планується 14 жовтня під головуванням Прем’єр-Міністра України Миколи Азарова, який завітає у Львівську область на XІ Міжнародний економічний форум.

Також В.Губицький оглянув стан проведення будівельних робіт стадіону «Галичина» та церкви св. Юра у місці Дрогобич.

Під час огляду стадіону "Галичина" були визначені основні заходи з пришвидшення робіт для завершення його будівництва, враховуючи важливість стадіону як тренувальної бази для команд-учасників Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Володимир Губицький зазначив, що при своєчасному фінансуванні здача стадіону відбудеться у визначені терміни.

Також заступник голови Львівської облдержадміністрації дав відповідні доручення щодо початку проведення робіт по реконструкції приміщення Церкви св. Юра у м. Дрогобич, а насамперед ліквідацію пошкоджень старого ґонтового покриття храму, що створює загрозу знищення унікального стінопису в його середині. Нагадаємо, цей храм заплановано внести у Список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Джерело: УНН 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1118 | Додав: zhyvchek | Дата: 29.09.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com