Субота, 20.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Серпень » 03

  Шматок обгорілого документа з печаткою на підлозі Пустомитівського районного управління держкомзему на Львівщині. У ніч на 31 липня там сталася пожежа
— То самі вони всьо зробили. Дерибанять землю направо й наліво. А щоб кінці заховати — документи всі спалили, — каже жителька райцентру Пустомити на Львівщині Ольга Григорівна, 65 років.
  У ніч на 31 липня у приміщенні районного управління держкомзему сталася пожежа. Повністю згорів кабінет виконувача обов'язків голови управління та його секретарки. Вогонь знищив майже всю документацію, що була в приміщенні.
Місто Пустомити — за 20 км від Львова. Район лежить навколо обласного центру. Ціни на землю тут найвищі в області. У селах Сокільники, Солонка, Наварія, Малечковичі за сотку правлять від $3 до $6 тис.
   Управління держкомзему розташоване в центрі Пустомит. Займає весь другий поверх будівлі на вул. Заводській, 10. За 50 м — прокуратура та райвідділ міліції.
   — Якби ви до мене ще в п'ятницю прийшли, то побачили б, як тут чисто і прибрано було, — каже виконувач обов'язків голови районного управління держкомзему Андрій Івасів, 36 років. Він ходить по згарищі свого кабінету. Під ногами лежать обгорілі чашки. Серед попелу видно клаптики білого паперу — рештки документів.
     — Підпал стався десь о третій ночі. Мені о пів на сьому зателефонували і сказали, що згорів мій кабінет. У вікні хтось просвердлив дві дірки та залив солярку й бензин. Такі дірки просвердлили й у вікні сусіднього кабінету. Але підпалити не встигли. Після вогню вціліло лише кілька мішків справ, але вони дуже пошкоджені. Повигорали навіть сейфи. У них зберігалися книги реєстрацій, декілька державних актів. Перш за все будемо робити інвентаризацію по тому, що згоріло. А потім відновимо втрачене. Думаю, за сім–десять днів почнемо знову нормально працювати.
Вікна кабінету Андрія Романовича виходять у малолюдне місце. Приміщення не охороняється.
      — Маю певні припущення, хто це міг зробити. У мене з грудня є незакрита кримінальна справа. Мене побили арматурою при виході з роботи. Я вказав на замовників, але їх й досі не допитали. Ці люди хотіли, щоб я підписав папери на землю. Вимагали 2 гектари в Сокільниках н ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1054 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

        У футбол грають майже всі представники сильної статі людства. Турнірна таблиця районного чемпіонату з футболу вражає досягненнями команд, а також їх тренерів,адже вони проводять тренування і дають певні настанови на гру які пізніше виконують гравці. Як це бути тренером команди яка впевнено тримає першість в районі? Пелех Роман Михайлович люб’язно погодився розповісти про те, як розпочинався шлях фудбольного клубу ФК "Фаворит".
         
-П.Роман, розкажіть,будь ласка,як саме ви стали тренером команди Лапаївки? І як розпочинався футбольний шлях вашої команди?
    Мій фах абсолютно не пов’язаний з спортом, а тим більше з професійним футболом,тому я сприйняв протозицію стати тренером скептично, але все ж таки поглдився.Я бачив неодноразово ігри команди і розумів що потенціал є, тому потрібно надати йому змогу розвиватися. Команда вже існувала проте з часом вона почала розпадатися. Хлопці звернулися до мене, аби я допоміг відродити команду і вивів її на новий рівень . Згуртувавши всіх, ми почали активно шукати спонсорів,та проводити тренування.
   
-Про фінансування. Хто фінансує ваш клуб? 
    Ми самі..(усміхається) аби придбати нову футбольну форму ми спільними зусиллями долали фінансові труднощі . Щодо подальшого фінансування то ми на даний момент виживаємо за рахунок коштів спонсорів, адже сілька рада не надто активно співпрацює з нами.
       -Скажіть ,чи існують якісь внутрішні правела у вашій команді.?
   Звісно так. Хоч ми і діємо згідно футбольного регламенту,але є певні правела яких дотримуються наші гравці. Їм забороняється вживати алкогольні напої, палити та запізнюватися на тренування. 
       -Чи активно вас підтримують ваші фанати?
   Так звісно! чого-чого а підтримки нам не бракує. У нашого клубу широке коло вболівальників від старого до малого , як то кажуть . Найактивніші отримують від нас всіля ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1127 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com